Celebrity News

Turbulentan ljubavni život Katarine Grujić: Izdržavala je momke, a evo kako su koristili njihovu vezu i nakon raskida

Turbulentan ljubavni život Katarine Grujić: Izdržavala je momke, a evo kako su koristili njihovu vezu i nakon raskida

story

Katarina Grujić tokom šest godina koliko je na javnoj sceni, osim brojnih hitova javnosti je predstavila i nekoliko momaka sa kojima je bila u vezi. Prema njenim rečima, bilo je i onih koji su sa njom bili iz čiste koristi i koje je izdržavala.

- Izdržavala sam momke, plaćala im ručkove, večere, putovanja, davala pare - otkrila je ona jednom prilikom.

- Čula sam da su momci sa mnom bili iz koristi. Čak sam čula da je jedan bivši posle raskida sa mnom ulazio u klubove na moje ime i da je muvao devojke tako što je rekao da je bio sa mnom. To je tako tužno. Na svu sreću, moji prijatelji iz tih klubova su znali da taj dečko više nije sa mnom, pa mu to ne prolazi. Može tako mesec ili dva i gotovo. Uvek umem da kažem da će svi oni samo biti bivši momci Katarine Grujić i ništa drugo - oštra je bila Katarina.

Iako nije išla u detalje, strana ljubavnog života koja jeste poznata javnosti skoro je jednako turbulentna. Podsetimo, tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" pričalo se da se pevačica zabavljala s Vladicom Jovanovićem.

Međutim, nakon takmičenja 2013. godine, Kaća je otišla na "Farmu" pa je Vladicu, navodno, pred čitavom Srbijom prevarila sa bivšim maneknom i zubarom Borisom Stamenkovićem. Oni su bili zajedno još oko godinu dana. Raskinuli su zbog njegovog dopisivanja sa drugim devojkama, pričalo se tada.

https://www.instagram.com/p/BwcDsjhnc08/?utm_source=ig_embed

Nekoliko meseci kasnije, Katarina je uplovila u romansu sa Nemanjom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta. Katarina je tokom veze govorila da je veoma srećna i da sa Nemanjom planira brak. Nemanja je čak počeo da gradi dvorac blizu Beograda u kojem je trebalo zajedno da žive, ali umesto bajkovitog zajedničkog života desio se raskid posle dve godine veze.

Tokom leta 2017. godine Katarina je počela u javnosti da se pojavljuje sa novim dečkom - crnogorskim biznimenu Kostom Obradovićem. Sa njim je bila u vezi nekoliko meseci, a onda su se otpratili sa Instagrama i tada je svima bilo jasno da je i ova pevačicina ljubavna priča završena.

Proteklog leta, sve je gorelo od priča da su pevačica i oženjeni fudbaler Ognjen Vranješ u vezi. Katarina nije želela da komentariše nikakve navode, čak i kad se pojavio snimak njihovog poljupca.

Trenutno, Katarina uživa u vezi sa bogatim biznismenom iz Tuzle, Semirom Juzunovićem. Katarina je nekoliko meseci krila novog dečka od javnosti, a onda su se zajedno pojavili na svadbi Tijane Stoisavljević i fudbalera Mihaila Milutinovića. Šuška se da je biznismen rešen da pazari stan u Beogradu za njih dvoje, ne bi li započeli zajednički život.