Celebrity News

Nikolija bez dlake na jeziku priznala OVAJ DETALJ o svom životu

Nikolija bez dlake na jeziku priznala OVAJ DETALJ o svom životu

story

Karijera popularne pevačice mlađe generacije Nikolije Jovanović ide uzlaznom putanjom. Ona je vredno radila na svom novom albumu i svoje fanove je obradovala novim zvukom. Nikolija je istakla da nijednu od svojih pesama ne može da izdvoji kao najdražu, jer svaka ima posebnu draž.

- Meni su sve drage, kako sa novog, tako i sa starog albuma, ne bih mogla da izaberem, a što se tiče publike, ni tu ne mogu da izaberem, ipak je još rano što se tiče novog albuma - rekla je Nikolija.

Budući da je Nikolija ćerka jedne od najvećih folk zvezda Vesne Zmijanac, nju smo upitali da li joj je majka dala ovoga puta neki savet prilikom stvaranja novih hitova, a evo šta nam je rekla.

- Mama odavno ne učestvuje u davanju saveta, sve je prepustila meni. A pesma koja se njoj najviše dopada je "Harizma" - otkrila je ona, a onda nam je ispričala da li postoji trenutak koji bi izbrisala iz svog života, kao i čime se ponosi:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial) дана 31. Мај 2019. у 5:27 PDT

- Ništa iz svog života ne bih brisala, sve što se dešava, dešava se sa razlogom, tu je da nas nauči nečemu. Zvuči kao kliše kod nas žena, ali da, najsrećniji trenutak u mom životu jeste kada sam postala majka - ispiričala je Nikolija.

Nikolija je za pink.rs otkrila i na koji način priprema rođendansko iznenađenje svom suprugu Relji Popoviću.

- Uskoro mu je rođendan, i ako sada kažem, neće biti iznenađenje, ali kombinujem i romantiku i materijalne stvari - rekla je pevačica.

Za sam kraj Nikolija je otkrila čime se ona vodi kroz život i šta je ključ uspeha.

- Mogla bih knjigu da napišem o tome. Za sve je potreban rad, ništa ne pada sa neba. Vidite u čemu se najbolje osećate što se tiče posla i privatnog života - ispričala je Nikolija za portal Pink.rs.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial) дана 15. Апр 2019. у 5:47 PDT