Celebrity News

DIVAN DAN: Ceca Ražnatović otkrila zbog čega ne pravi žurku za rođendan i šta je zamislila dok je duvala svećice na torti

DIVAN DAN: Ceca Ražnatović otkrila zbog čega ne pravi žurku za rođendan i šta je zamislila dok je duvala svećice na torti

story

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, Ceca Ražnatović, danas, 14. juna, napunila je 46 godina, a rođendan će proslaviti u intimnoj atmosferi, sa porodicom i prijateljima.

Ovim lepim povodom pevačica je, skromno kao i godinama unazad, rekla da uvek može bolje, te da svoj rođendan ove godine ipak neće proslaviti ludom žurkom.

- Ja, u principu, uvek slavim rođendane. Ove godine sam odlučila da ne slavim, pošto smo se, onako, baš dobro proveli na Anastasijinom rođendanu. Ona je prolongirala svoj rođendan, pa se to nešto približilo, pa rekoh dobro smo se mi proveli, nema potrebe za mojim. (smeh) Imam i neke poslovne obaveze, pa Bože zdravlja, za sledeću godinu ćemo lako - kaže Ceca za "Telegraf".

Na šta prvo pomislite kad su u pitanju želje i rođendani?

- Na porodicu.

Da li je bilo nekog iznenađenja tačno u ponoć?

- Bilo je, naravno. Od najbližih prijatelja, baš su me iznenadili. Ali, to je više privatno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 1. Јун 2019. у 10:01 PDT


Šta se kod vas menja iz godine u godinu? Šta još jedna godina više menja u vašem životu?

- Ništa. Za mene su godine samo broj, najbitnije je kako se čovek oseća i kakvim životom živi.

Pored svega što imate, šta biste sebi još poželeli?

- Prvenstveno zdravlja. One elementarne želje koje svaki čovek ima. Zdravlje - sebi, svojoj deci, porodici, najbližima. I to je to. Nemam ja neke velike želje, a kada su poslovne u pitanju, nikada ne planiram nešto na mnogo duge staze, nego kratkoročno - kaže Ceca.

S obzirom na to da je više nego ostvarena i kao pevačica i kao majka, sestra, ćerka, kao i na slavu i zavidnu karijeru koju je dostigla, zapitali smo se ima li još nešto što nije ostvarila u svom životu.

- Čovek ceo život postavlja sebi ciljeve. Sve je pitanje ličnosti, da li postavlja preteške ili one koje su realne... Ali ja nikada nisam bila megaloman, tako da nekako mislim da su sve ostvarive - zaključuje Ceca, koja će današnji dan provesti sa porodicom i prijateljima, što joj je i najvažnije, kako ostalih dana, tako i ovog rođendanskog 14. juna.