Celebrity News

Srpska voditeljka ČEKA BEBU, njenoj sreći nema kraja

Srpska voditeljka ČEKA BEBU, njenoj sreći nema kraja

Harizmatična voditeljka Tamara Grujić, koja ljudima vraća osmeh na lice gradeći im domove, u petom je mesecu trudnoće, a ona i njen suprug Vuk su presrećni što će uskoro postati roditelji.

Kada je saznala da čeka bebu, Tamara Grujić nije mogla da sakrije sreću, a ovu vest je podelila samo sa najbližim članovima porodice.

– Tamara je u petom mesecu trudnoće i zaista je presrećna. Ona i Vuk su godinama zajedno i priželjkivali su proširenje porodice. Kada je saznala srećnu vest, Tamara ju je prvo podelila sa suprugom, a njihovoj sreći nije bilo kraja. Dogovorili su se da neće da šire lepe vesti, već su je podelili samo sa porodicom i najbližim prijateljima – kaže nam izvor blizak voditeljki, i dodaje:

– Tamara ima veoma brz tempo života i nije navikla da ima slobodno vreme jer svakodnevno radi i usrećuje one kojima je pomoć potrebna. Ipak, sada će morati da napravi malu pauzu. Ona će raditi do kraja ove sezone, a zatim će otići na trudničko bolovanje i posvetiti se najlepšem životnom pozivu - rekao je izvor za “Blic”.