Celebrity News

Severina je imala SAMO JEDAN ODGOVOR na prozivke da je PREMRŠAVA: VOLIM DA JEDEM!

Severina je imala SAMO JEDAN ODGOVOR na prozivke da je PREMRŠAVA: VOLIM DA JEDEM!

Jedna od najvećih regionalnih zvezda Severina Kojić, oduvek je spadala među žene s najboljim telom na sceni, no već neko vreme piše se o njenoj mršavosti zbog čega je upoređuju sa holivudskom zvezdom, Anđelinom Džoli.

Konstantno se nagađaju razlozi njenog navodnog gubitka kilograma te je pop zvezda sad progovorila na temu svojih životnih navika, ali i o tome da uprkos svim navodina, ona ne drži dijetu...

Dok je jedni hvale kako izgleda besprekorno drugi pak smatraju da su joj obline po kojima je nekad bila poznata, sada nestale.

https://www.instagram.com/p/ByvHUQbBHdm/?utm_source=ig_embed

Evo kako zgodna pevačica to komentariše:

- Ja jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U zadnje vreme ishrana se bazira na dosta voća, a sada mi paše svo šumsko, dinje, lubenica - ispričala je Severina za Exkluziv.

Neki kažu da je PREMRŠAVA, a neki da su ipak GODINE: Severinino NOVO IZDANJE IZAZVALO PONOVNI ŠOK! (foto)

Davno je, kako kaže, odlučila da svoje telo neće zasipati toksinima.

- Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali jako volim da jedem i mogu puno da pojedem - otkrila je.

Dan voli da započne i s popularnim smutijima. Kombinacije voća i povrća su raznovrsne zavisno od toga šta joj se nađe u frižideru ili šta joj se u tom trenutku jede. Zato im je šapnula koja je njena omiljena kombinacija voća i povrća za početak dana, posebno leti.

GODINE, ANOREKSIJA ILI NEDOSTATAK BOTOKSA? ŠTA SE DESILO SA Severininim licem? (foto/video)

– Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom i ponekad ubacim malo banane za gustini, ali zna da bude dobro i bez banane – rekla je.

https://www.instagram.com/p/Bycx8bAhpo8/

Uz ishranu, uvek je važno i vežbati, ali majčinstvo smatra najvećim razlogom dobre figure. Uz jogu koju već godinama praktikuje, trčanje za malim Aleksandrom ipak smatra najboljim treningom.

– U poslednje vreme nisam baš u teretani, telo ponekad mora i da se odmori. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju onda idem tri - četiri puta.