Celebrity News

NOĆNO KUPANJE, FLAMINGOSI I PESMA IZNENAĐENJA: Mina Milutinović VERENIKU pripremila rođendansku žurku ZA PAMĆENJE! (foto)

NOĆNO KUPANJE, FLAMINGOSI I PESMA IZNENAĐENJA: Mina Milutinović VERENIKU pripremila rođendansku žurku ZA PAMĆENJE! (foto)

Manekenka Mina Milutinović važi za jednu od najlepših Srpkinja, a osim atraktivnim izgledom pažnju javnosti privlači i ljubavnim životom.

Lepa manekenka je u dugogodišnjoj vezi sa košarkašem Nemanjom Nedovićem, koji ju je u oktobru 2018. godine zaprosio na Maldivima, a poznatom sportisti mnogi zavide na seksepilnoj lepotici koju ima pored sebe. Njoj, s druge strane, devojke zavide na skladnoj vezi, uspešnoj karijeri i životu kao na filmu.

https://www.instagram.com/p/Bw73bougaZ_/

Ovaj poznati par venčaće se u julu ove godine, a svadba će biti sa više stotina zvanica, a među svatovima naći će se i zvučna imena svetskog džet-seta, kojem Nemanja Nedović već dugo pripada.

– Nakon što je prošle godine zaprosio Minu na Maldivima, Nemanja je istog trenutka razmišljao o svadbi. Bez obzira što je godinama živeo u Americi, zatim Španiji, a sada i Italiji, nije se dovodilo u pitanje gde će biti svadba, od početka je razmišljao samo o Beogradu. Mina i on uveliko biraju prostor u koji će smestiti više stotina zvanica, dok je za dekoraciju i detalje zadužena buduća mlada. Kako oboje žive u Italiji i ne dolaze tako često u Beograd, organizaciju su prepustili Agenciji za organizaciju venčanja koja će ispuniti ono što njih dvoje budu tražili i želeli – kaže  blizak izvor za magazin Gloria.

S obzirom da je Nemanja sklon da svojoj lepšoj polovini priređuje razna iznenađenja a tome svedoči i rođendanska žurka za pamćenje koju joj je priredio u januru ove godine a zbog čega je ona bila van sebe od sreće, sada je lepa manekenka poželela da mu se revanšira.

Za njegov rođendan priredila mu je žurku, pa je tim povodom na svom Instagram profilu objavila seriju fotografija i videa kako je proteklo ovo spektakularno iznenđenje.

SLAVLJE NA KOJEM ĆE SE OKUPITI SVETSKI DŽET SET: Mina i Nemanja u julu prave SVADBU U BEOGRADU, evo kako teku pripreme

Pored objave, stajala je i emotivna poruka, upućena Nemanji a ona je glasila ovako:

- 28 godine nikada nisu izgledale bolje. Bog zna koliko te je teško iznenaditi, ali ovaj put sam uspela. Ne postoji stvar na svetu koja me čini srećnijom nego kada tebe vidim srećnog!