Celebrity News

ZA OVOG SRBINA OTIMAJU SE SVETSKI KLUBOVI, sada krstari Sredozemnim morem, ali kada vidite njegovu zgodnu devojku PAŠĆE VAM VILICA (foto)

Sergej Milinković Savić niže rezultate

ZA OVOG SRBINA OTIMAJU SE SVETSKI KLUBOVI, sada krstari Sredozemnim morem, ali kada vidite njegovu zgodnu devojku PAŠĆE VAM VILICA (foto)

story

Za najboljeg vezistu serije A, kojeg i dalje ugovor veže za Lacio, spremni su da skupo plate i Pariz Sen Žermen i Juventus i to Laciju koji traži 100 miliona evra.

On se još nije oglasio ovim povodom, ali upućeni kazu za "Blic" da bi u nastavku karijere Sergej Milinković Savić najrađe igrao za Francuze.

Podršku ima od najbližih, a najviše od svoje izabranice Natalije ilić.

Zgodna Natalija osvojila je srce ovog fubalera, a svoju ljubav čuvaju daleko od javnosti. O njihom privatnom životu se malo zna, ali se na društvenim mrežama oglašavaju zajednčkim fotografijama.

Ovaj par svaki slobodan trenutak koristi kako bi provodio vreme zajedno te čest putuju na različite destinacije.

https://www.instagram.com/p/Bma0hcmAvS4/?utm_source=ig_embed

I dok se elitni evropski klubovi otimaju o fudbalskog reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića-Savića on trenutno jahtom krstari Sredozemnim morem...

https://www.instagram.com/p/By0Avj9i_nM/

https://www.instagram.com/p/Byu0k4RiYMR/

Inače, mediji na Apeninima prenose da Lacio od PSŽ-a traži okruglo 100 miliona za Sergejev transfer.

Sergej Milinković Savić prava je bomba na terenu, a to koliko je posvećen kao verenik najbolje će posvedočiti njegova izabranica.