Celebrity News

Glumac o 11 GODINA MLAĐOJ ženi i koleginici: Ne volim da joj izigravam profesora

Glumac o 11 GODINA MLAĐOJ ženi i koleginici: Ne volim da joj izigravam profesora

story

Glumac Radivoje Raša Bukvić i glumica Marija Bergam u braku su od 2015. godine i zajedno imaju trogodišnjeg sina Danila.

Iako je od supruge stariji 11 godina, Raša tvrdi da to nije nikakva prepreka u njihovom odnosu i da često od lepe glumice prima savete u vezi sa glumom.

- Upoređujemo iskustva i dopunjavamo se. Ne volim da joj izigravam profesora i da se stavljam u tu ulogu, iako sam od nje stariji. Marija je zrela i načitana osoba. Bez obzira na to što je mlada, ima dovoljno iskustva da može i mene nečemu da nauči. Trudimo se da budemo od koristi jedno drugome - istakao je glumac za "Informer".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) on Jun 3, 2019 at 2:10pm PDT

S obzirom na to da su oboje traženi u svetu glume i imaju gust raspored snimanja, najveći problem im je da usklade vreme i dogovore se ko će kad da čuva sina.

- Posao nam je takav da i po nekoliko dana zaredom radimo noću i dosta putujemo. To ume da podigne neku dozu nervoze jer nam je porodica na udaru. Kada nam je gust raspored, onda uskoče bake i deke, pa nam oni pomognu oko čuvanja sina - zaključio je Raša.

Mariju ćemo na jesen ponovo gledati u seriji "Senke nad Balkanom" gde glumi misterioznu Maju Davidović, a Raša je nedavno bio zvezda serije "Besa" koja se emitovala na SuperstarTV kanalu.