Celebrity News

U DRUŠTVU VERENIKA POJAVILA SE NA PROSLAVI: Dea Đurđević OTKRILA kada se vraća na MALE EKRANE!

U DRUŠTVU VERENIKA POJAVILA SE NA PROSLAVI: Dea Đurđević OTKRILA kada se vraća na MALE EKRANE!

Sinoć je održana proslava petog rođendana emisije ''Premijera'' koja se emituje na TV Pink, a kao i obično, naše poznate dame su privukle pažnju svojim modnim odabirom.

Jedna od njih svakako je i novopečena mama pevačica Aleksandra Prijović koja se, kako kaže, spremala samo 25 minuta za glamuroznu proslavu. Aleksandra je za ovu priliku odabrala dugu, pink, elegantnu haljinu.

- Spremala sam se 25 minuta - rekla je na početku intervjua Aleksandra, pa za znatiželjne otkrila detalje odrastanja svog sina Aleksandra.

- Rekla sam nekoliko puta da je ona dobra beba i da nemamo nikakvih problema sa njim. Ne znam da prepoznam da li su zubići počeli da niču. On ne plače, pa verovatno još nisu krenuli - rekla je pevačica koja je ove večeri dobila nagradu za folk zvezdu.

Još jedna od poznatih dama koja je oduševila sve prisutne svojim dolaskom jeste voditeljka "Novog jutra" Dea Đurđević koja je došla u pratnji svog verenika Mladena Mijatovića, pa je strpljivo pozirala okupljenim novinskim ekipama.

Dea je za pink.rs progovorila o tome kako se sada oseća, dva meseca posle stravične nezgode koju je doživela, u kojoj je zamalo izgubila ruku.

- Osećam se dobro, još treba rehabilitacije, terapija, ali preživeće se. Sada se osećam dobro i nadam se da moji lekari ovo gledaju i da će mi dati zeleno svetlo da se vratim u jutarnji, nadam se u julu. U julu je taj neki preliminarni termin kad bi trebalo da se vratim, tada se računa da ću biti spremna da se vratim u studio. Naravno i tada ću ići na terapije i sve će to ići svojim tokom, ali Bože moj - navela je voditeljka.

U galeriji pogledajte atmosferu sa rođendanske žurke...