Celebrity News

Novak Đoković na teniskom terenu SKINUO MAJICU, žene PALE U NESVEST OD PRIZORA! (foto)

Novak Đoković na teniskom terenu SKINUO MAJICU, žene PALE U NESVEST OD PRIZORA! (foto)

Popularni teniski AS Novak Đoković, danas je zadivio sve žene kada je na jednoj sportskoj rekraciji u akedimiji Tipsarević, posle napornog treninga, skinuo majicu.

Naime, opšte je poznato da su sportisti uvek precizno izdefinisani, ali Novaka i nemamo priliku da često vidimo u ovakvom seksi izdanju.

Budući da redovno trenira kao i da je supruga Jelena zadužena za njegovu zdravu ishranu i korigovanje iste, ovi mišići su rezultat koji je sasvim logičan...

Iako se spekulisalo o njegovoj kilaži pri samom povratku na sportsku scenu, gde su tvrdili da je smršao i da nije onako "jak" kao što je bio u najuspešnijim danima karijere, Novak ipak nije želeo da govori o tome da li je "vegan ili vegetarijanac", pa je na sarkastičan način komentarisao poruke koje mu navijači upućuju da treba da "jede meso" piše Mondo.

- Ma, u pravu su ljudi. Treba pojesti za doručak tri punjene vešalice, za ručak kobasice, a onda da se teletinom sve zapečati pred spavanje, da bude lako u stomaku. I onda si super da izađeš na teren - našalio se Đoković.

Naime, Nole je i u jednom intervjuu za Modno.rs izjavio da najveću energiju dobija "iz glave, srca i duše", da je crpi iz "motivacije i strasti", a da mu je izuzetno važna i podrška porodice "bez koje ne bi uspeo ovo da ostvari u svakom aspektu".

Šta vi kažete, da li vam se dopada Nole u ovakvom izdanju?