Celebrity News

ON JE NJENA LJUBAV: Tanja Rađenović u društvu muškarca koji joj je ukrao srce (foto)

ON JE NJENA LJUBAV: Tanja Rađenović u društvu muškarca koji joj je ukrao srce (foto)

story

Voditeljka Dnevnika Tanja Rađenović, sinoć se pojavila na prestoničkoj žurki odlično raspoložena, ali i obučena drugačije nego što je publika gleda na televizijskim ekranima.

Tanja je došla u elegantnoj haljini, a pratioci su joj bili suprug Petar i kolega Ivan Golušin. Voditeljka se često sa mužem sa kojim je 15 godina u skladnoj bračnoj zajednici pojavljuje na dešavanjima, a uvek izazovu veliku pažnju.

Iako je javna ličnost, Tanja ima skladan privatan život, koji ne pokušava da sakrije od javnosti, već o svemu otvoreno govori. Tako je svojevremeno pričala i anegdotu kako su se ona i Petar upoznali.

Voditeljka je živela na Dorćolu, a postojala je mogućnost da se u zgradi otvori kafić, što ona nije želela. Vlasnik tog kafića bio je njen sadašnji muž.

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - rekla je za "Blic ženu" svojevremeno Tanja dodajući da se njihovo venčanje i danas prepričava kao jedna odlična zabava.

https://www.instagram.com/p/ByD7TRWp6u1/?utm_source=ig_embed

- To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u hotelu “Palas”, a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi.