Celebrity News

Maša i Bojan Karić na Rojal Askotu parirali Vilijamu i Kejt! Njihova odevna kombinacija je za ČISTU DESETKU! (foto)

Maša i Bojan Karić na Rojal Askotu parirali Vilijamu i Kejt! Njihova odevna kombinacija je za ČISTU DESETKU! (foto)

U Velikoj Britaniji se tradicionalno svake godine uoči početka leta održavaju petodnevne konjske trke Royal Ascot koje okupljaju članove kraljevske porodice kao i najznačajnije članove društva.

Osim što je jedan od najvažnijih događaja u kraljevskom kalendaru, Royal Ascot je pravi modni spektakl. Pomenuti događaj zvanično je počeo juče, a i ove godine najviše pažnje privukli su Kejt Midlton (37) i princ Vilijam (36).

Kako običaji nalažu kraljevske dame za ovaj poseban događaj obično biraju kreacije u plavoj boji, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put.

Vojvotkinja od Kembridža je tako za ovu priliku ponela u romantiču haljinu Elie Saab s detaljima od šifona i čipke, kao i fantastičan Philip Treacy šešir sa cvetnim detaljem.

Pored kraljevske elite, na ovom događaju našao se i jedan dobro poznati par iz Srbije.

Među svetskom kraljevskom elitom i ljubiteljima konjskih trka našli su se i Maša i Bojan Karić koji su se na Royal Ascotu pojavili u veoma elegantnim odevnim kombinacijama.

https://www.instagram.com/p/By47N4Oo9b1/?utm_source=ig_embed

Bojan je nosio elegantno odelo sa roze detaljima,  dok je Maša zablistala u haljini sa karnerima koja je ovog leta apsolutni hit!