Celebrity News

Džejla Ramović ovako slavila POBEDU u "Zvezdama Granda", a evo šta je "stradalo" zbog NERVOZE pred nastup

Džejla Ramović ovako slavila POBEDU u "Zvezdama Granda", a evo šta je "stradalo" zbog NERVOZE pred nastup

Džejla Ramović, druga ženska pobednica u istoriji takmičenja "Zvezda Granda", nakon Milice Todorović, gostovala je jutros na Prvoj TV kod Jovane i Srđana gde je pričala o utiscima sa finala pomenutog muzičkog takmičenja koje je održano sinoć.

Naime, ova mlada dama još nije svesna kakav ogroman uspeh je napravila sa svojih 17 godina.

- Ok je bilo, ja sam zadovoljna, mogla sam i bolje da pevam, uvek može i bolje. Uvek sam bila ovakva i valjda su prepoznali u meni skromnost i zato su glasali za mene - rekla je Džejla i nastavila o svom učešću.

- Podeljena su mišljena, neko me prati jer sam mlada, drugi što lepo pevam, svako ima svoje razloge. Kad se sve sabere, tu je tih 101.000 glasova i to je prelepo - objasnila je Džejka, koja je otkrila i da posle pobede nije dugo slavila jer je bila jako umorna.

- Nije se previše slavilo, jer smo svi bili umorni, a imala sam ujutro gostovanje. Zaspala sam negde oko tri. Kad sam došla u hotel samo sam zaspala - rekla pobednica ovogodišnje emisije "Zvezde Granda", pa zatim otkrila kako se osećala za vreme takmičenja.

- Bole me prsti koliko sam puckala prstima, baš sam bila nervozna - rekla je Džejla.

Inače, sedamnaestogodišnja Džejla, koja je rođena 9. aprila 2002. godine, živi sa roditeljima u Goraždu i ima dve sestre na studijama - Šejlu na Fakultetu informacionih tehnologija u Sarajevu, a Lejlu na Ekonomskom fakultetu u Mostaru.

Džejla je više puta isticala da joj je porodica najveća podrška.

Pogledajte kako liče prelepe sestre:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on Dec 22, 2018 at 3:24am PST