Celebrity News

Bred Pit o bivšim ženama i PRAVOM RAZLOGU razlaza od Dženifer Aniston

Bred Pit o bivšim ženama i PRAVOM RAZLOGU razlaza od Dženifer Aniston

Nakon kraha braka Breda Pita i Anđeline Džoli sve vezano za ovaj par postalo je svakodnevna tema svetskih medija, a u žiži dešavanja našla se i bivša supruga glumca Dženifer Aniston ni kriva ni dužna.

Naime, kada je bilo jasno da od pomirenja Breda i Anđeline nema ništa, glumca su počeli ponovo da spajaju sa Dženifer iako je prošlo 14 godina od njihovog razvoda.

Temu o njihovom braku sada je ponovo aktuelizovao britanski list "Miror" koji je ovoga puta pisao o razlogu raskida jednog od omiljenih parova tada - Pit/Aniston.

U javnost je ponovo isplivao intervju Bred Pita iz 2011. godine u kojem on govori o braku sa plavokosom glumicom koji je, kako kaže, bio pretvaranje da je nešto što nije.

- Postalo mi je jasno da pokušavam da pronađem film o zanimljivom životu, a ja sam nisam živeo zanimljiv život - rekao je Bred i dodao da je njegov brak sa Dženifer postao lažan i da je hteo više nego što je mogla da ponudi.

- Mislim da je moj brak imao veze sa tim. Bio je to pokušaj pretvaranja da je brak bio nešto što nije - izjavio je tada Bred, koji je u vreme davanja intervjua bio u braku sa Džoli i imao decu sa njom.

Kada su ga pitali zašto nije imao decu sa Dženifer Aniston, glumac je odgovorio:

- Najpametnija stvar koju sam mogao da napravim u životu je što sam za majku svoje dece izabrao Anđelinu. Sjajna je majka - rekao je Bred i zbog ove izjave naišao je na oštru osudu fanova Dženifer Aniston.

- Žao mi je što sam pogrešno protumačen. Dženifer je jedna divna žena koja ostaje moj prijatelj - naknadano je zaključio Bred.