Celebrity News

PORODIČNI PORTRET I NEOPISIVA SREĆA: Aleks i Kenza ne kriju sreću posle rođenja sina, OVA SLIKA ODUŠEVILA SVET! (foto)

PORODIČNI PORTRET I NEOPISIVA SREĆA: Aleks i Kenza ne kriju sreću posle rođenja sina, OVA SLIKA ODUŠEVILA SVET! (foto)

Crnogorski karatista srpskog porekla Aleksandar Subosić i najpopularnija švedska modna blogerka Kenza Zuiten, postali su bogatiji za još jednog člana…

Naime, ovaj slavni par dobio je prvorođenog sina, a sreću zbog njegovog dolaska na svet nisu krili od momenta otkada se Kenza porodila.

Juče su na svojim Instagram nalozima podelili predivnu fotku njih troje, prelepi portret koji je oduševio sve njihove pratioce.

https://www.instagram.com/p/BzA7kgqo1ud/?igshid=1smwhfaqtthuk&fbclid=IwAR2v2HpU64nPcViE-BoL7B_WapIWYWLpjCQunxnOqCiAD6SuwjG3Wj4lgYI

Podsetimo se...

Novopečena mama je objavila i prvu fotografiju sa bebom, pravo iz porodilišta i napisala pravu emotivnu poruku koja je glasila ovako:

– 14. juna u 05:06, ovaj veliki momak stigao je u naš svet i zauvek promenio naše živote. Sve je prošlo uredno a mi smo se momentalno zaljubili u njega! Teško je poverovati da je on zapravo ovde i da sam postala mama posle svega. On je vredan svih muka, iščekivanja i bola. Hvala ti što si baš nas izabrao da ti budemo roditelji, obećavam da ćemo te zauvek štiti i voleti – napisala je presrećna mama.

OVDE pogledajte prvu fotku iz porodilišta!