Celebrity News

Trudna Ana Rajković pokazala sliku sa ultrazvuka i ODUŠEVILA SVE (foto)

Trudna Ana Rajković pokazala sliku sa ultrazvuka i ODUŠEVILA SVE (foto)

Manekenka i supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, pre nekoliko dana napravila je spektakularan baby shower povodom rođenja naslednika i to po uzoru na svetske zvezde.

Lepa Ana sa suprugom golmanom Predragom Rajkovićem čeka prvo dete, a trudničke fotografije iz dana u dan objavljuje na društvenim mrežama kojiima svakodnevno oduševljava svoje pratioce.

I ovoga puta, Ana je objavila fotku sa ultrazvuka na kojoj vidimo njenu još uvek nerođenu bebu kako u stomaku pokazuje nešto što ju je odmah podsetilo na supruga.

- Relja na 4D i tata - napisala je supruga Predraga Rajkovića, koja bi svakog trenutka mogla da se porodi, u opisu objave.

Podsetimo se...

Fudbaler  Predrag Rajković će krajem jula postati otac sina Relje, koji će na svet doći u Beogradu. Reprezentativac Srbije, koji važi za izuzetno vaspitanog mladića, za “Scenu” je ispričao da je ponosan što je u svoju zemlju došao sa duplom krunom koju je osvojio u dresu izraelskog Makabija, ali i da je neverovatno uzbuđen zbog Aninog porođaja, koji cela porodica takođe željno iščekuje. Više o tome pročitajte OVDE!