Celebrity News

OTVORIO DUŠU O SUPRUZI NAKON NJENOG MOŽDANOG UDARA: Ona je meni SPASILA ŽIVOT!

OTVORIO DUŠU O SUPRUZI NAKON NJENOG MOŽDANOG UDARA: Ona je meni SPASILA ŽIVOT!

Toni Cetinski, najpoznatiji regionalni pevač, održao je nedavno spektakularan koncert na Tašmajdanu koji je, kako pišu domaći mediji, posvetio supruzi Dubravki.

Naime, Dubravka Cetinski je pre nešto više od pet dana doživela moždani udar, a kako su pisali hrvatski mediji, njoj je pozlilo kod kuće, u Istri, te je Toni odmah reagovao.

- Supruga mi je imala moždani udar, ali je sada dobro - počinje priču pevač pred koncert i nastavlja:

- Nažalost, nije mogla da prisustvuje nastupu zbog buke i rasvete, ali je na sto metara vazdušne linije u obližnjem hotelu. Tako da je kroz otvoren prozor slušala ceo koncert - objašnjava Toni za Blic.

https://www.instagram.com/p/ByvRrtFBwU1/

Posle ovog nemilog događaja, pevačeva supruga se oglasila na društvenoj mreži Instgaram i zahvalila svom suprugu što joj je spasio život te poručila da su sad egal, tačnije 1:1.

Hrvatski pevač je sada za „Blic” otkrio šta je zapravo to značilo...

- To se odnosilo na jedan proces kroz koji sam ja prolazio u ovih šest godina. Ona je bila uz mene sve vreme, prošla je sa mnom ceo proces i na neki način mi spasla život - objasnio je Toni.

Podsetimo se...

Toni Cetinski i njegova 15 godina mlađa supruga Dubravka u braku su od 2014. godine. Pevač je sada otkrio da je ceo koncert posvetio upravo njoj zbog svih nedaća koje su zadesile njegovu porodicu u proteklom periodu.