Celebrity News

Seka Aleksić otkrila kako je Jakov reagovao što je ona u drugom stanju, pa progovorila o POLU BEBE

Seka Aleksić otkrila kako je Jakov reagovao što je ona u drugom stanju, pa progovorila o POLU BEBE

Pevačica Seka Aleksić za nekoliko meseci postaće mama po drugi put, a kako je na početku trudnoće, pol bebe još uvek ne zna. Međutim, njoj nije bitno da li će biti dečak ili devojčica.

Pevačica kaže da dobro podnosi drugo stanje i da se oseća "božanstveno" i otkriva kako je saznala da je u blagoslovenom stanju.

- Duboko u sebi sam osećala da će test biti pozitivan i tako se i dogodilo. Veljko je bio pristutan i saznali smo zajedno. Malo je reći da smo bili oduševljeni, to je radost koja se ne meri samo se oseti! Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovenom stanju i da će dobiti batu ili seku - rekla je Seka za "Blic" i objasnila da njen sin priželjkuje muško društvo i da bebu u stomaku oslavljava sa "bata".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Jun 22, 2019 at 1:25pm PDT

Pevačica je bila iskrena i na pitanje da li misli kako će njen mezimac Jakov biti ljubomoran na prinovu kaže:

- Mislim da će biti ljubomoran ali mi kao roditelji ćemo to iznivelisati na pravi način - priča Seka koja je zajedno sa suprugom Veljkom Piljkićem već smislila imena kako za sina tako i za ćerku u zavisnosti šta nosi.

Kako je već poznato koliko ovaj par voli decu, ne čudi i Sekina izjava kako bi jako volela da ih imaju "najmanje" troje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on May 11, 2019 at 3:53am PDT