Celebrity News

Jelisaveta i Teo danas slave GODIŠNJICU BRAKA, košarkašev potez ODUŠEVIO SVE

Jelisaveta i Teo danas slave GODIŠNJICU BRAKA, košarkašev potez ODUŠEVIO SVE

Na današnji dan Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić proslavljaju drugu godišnjicu braka, a u to ime oboje su podelili nikada viđenu fotografiju sa njihovog venčanja.

Međutim, dok je glumica prilično aktivna na društvenim mražama, košarkaš vrlo retko izbacuje fotografije, pogotovo one sa suprugom, pa je ovaj njegov potez sve oduševio.

Poznati par upoznao se u decembru 2016. godine, preko njihove zajedniče prijateljice i dizajnerke Milice Opačić.

- Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi- otkrio je izvor blizak paru svojevremeno za Pink.rs.

Jelisaveta i Miloš su nakon četiri meseca zabavljanja odlučili da stanu na " ludi kamen", a ove godine u februaru par se ostvario u ulozi roditelja i dobio devojčicu Petru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Teodosić (@milosteodosic4) on Jun 25, 2019 at 2:24am PDT