Celebrity News

ON JE ČUDOVIŠTE: Pamela saznala da joj je dečko imao PARALELNU VEZU, pa najstrašnije oplela po njemu!

ON JE ČUDOVIŠTE: Pamela saznala da joj je dečko imao PARALELNU VEZU, pa najstrašnije oplela po njemu!

Poznata seks bomba, Pamela Anderson (51) početkom marta otputovala je u Francusku kako bi uživala u zagrljaju mladog fudbalera Adila Ramija (33).

Kako je tada naveo Daily Mail, njeni prijatelji su bili mnogo zabrinuti, ali su joj i zamerili što mu je “otrčala na noge”.

Budući da se već odavno spekuliše dasu Pamela i Adil u ljubavnoj romansi od marta, tome svakako i svedoči putovanje na koje je otišla baš pomenutog meseca, kako bi svom dečku bila bliže.

S obzirom da je Adil Rami od Pamele mlađi 18 godina, njeni bliski prijatelji užasnuti su bili obnavljanjem ove veze, a to sve i zbog toga što Plejboj zečica i seksepilni fudbaler imaju drugačije poglede na brak, što je i bio uzrok njihovom prethodnom raskidu.

Pored toga, navodi se i da je fudbaler mnogo posesivan te da ima pretenziju da je drži podalje od prijatelja…

Međutim, izgleda da su fanovi ipak bili u pravu.

Kako se šuška, ljubav Pamele Anderson s francuskim fudbalerom Adilom Ramijem čini se da je gotova nakon što ga je danas na Instagramu nazvala čudovištem.

https://www.instagram.com/p/BwuHOo9FmAg/?utm_source=ig_embed

U objavi na Instagramu, 51-godišnja glumica optužila je 33-godišnjeg fudbalera da je vodio dvostruki život.

- Teško je to prihvatiti. Poslednje više od dve godine mog života bile su velika laž. Prevarena sam... navedena da verujem kako smo jako zaljubljeni, uništena sam saznanjem u posljednjih nekoliko dana da je živeo dvostruki život. Šalio se sa drugim igračima koji imaju devojke u stanovima blizu svojih žena, zvao ih je čudovištima. No ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće tako kontrolisati srca i umove dve žena. Siguran sam da je bilo i drugih. On je čudovište - napisala je.

https://www.instagram.com/p/BzH4eyHHOUN/?utm_source=ig_embed

Pamela je u svom postu uključila i referencu na Nacionalnu telefonsku liniju za nasilje u porodice.

- Kako sam mogla da pomognem tolikim ljudima, a da ne budem dovoljno mudra ili u stanju da pomgnem sebi - dodala je.

Podsetimo se...

Na ceremoniji UNFP- u Parizu 19. maja, seks bomba pozirala je s dečkom Adilom Ramijem i sve oči bile su uprte samo u njih.

Iako je između njih značajna razlika u godinama, Pamela je svojim pojavljivanjem iznenadila sve, s obzirom da je jedan kratak period imala probleme sa zdravljem što je blagovremeno ostavilo i trag na njenom licu.

Međutim, izgleda da ljubav ume bolje da “ispegla stvari” i od botoksa…

Na dodeli nagrada, Pamela je svima “pomerila pamet” ističući savršeno izvajano telo u dugoj crnoj haljini, koja je laskala njenoj figuri, dok je Adil takođe bio sveden i u crnom.

Bili su pravi modni tandem te večeri…