Celebrity News

Voditeljka Maja Nikolić se oglasila povodom OTKAZA i otkrila BUDUĆE PLANOVE

Voditeljka Maja Nikolić se oglasila povodom OTKAZA i otkrila BUDUĆE PLANOVE

Poznata voditeljka Maja Nikolić oglasila se povodom pisanja o njenom odlasku sa TV Prva i potvrdila glasine.

Naime, ovo je poslednja nedelja u kojoj gledamo Maju u emisiji "150 minuta" nakon čega će se oprostiti od gledalaca.

- Iako je za publiku možda ovo iznenađenje, o ovoj temi sam već neko vreme razgovarala sa mojim timom i menadžementom televizije. Odluka nije bila nije nimalo laka jer radim sa vrhunskim profesionalcima, možda najboljim timom do sada. Ovde je mnogo mojih kolega sa kojima sam započela karijeru, a u međuvremenu sam na Prvoj upoznala još mnogo divnih, talentovanih ljudi. Ne postoji nikakav loš razlog ili nezadovljstvo, donela sam odluku nakon mnogo razmišljanja, iz privatnih razloga. Razgovarali smo mnogo, menadžment je pokazao razumevanje i sigurno znam da se rastajemo u najlepšem prijateljskom tonu. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje - kaže voditeljka, prenosi "Kurir".


Oglasio se i mendažment Prve.

- Maja Nikolić postala je deo tima naše televizije u februaru 2016. godine kada je počela da vodi zabavno-informativnu emisiju "150 minuta". Bila nam je čast da sarađujemo sa jednom od najšarmantnijih voditeljki u regionu i stoga ne krijemo da nam je žao zbog ovakve odluke. Ipak, imamo razumevanja za prioritetne ciljeve i želimo joj mnogo uspeha na svim životnim planovima. Uvek nasmejanom i surovom profesionalcu, vrata naše kuće uvek će biti otvorena - stoji u zvaničnom obaveštenju.

Emisija "150 minuta“ i ove godine imaće svoje letnje izdanje koje će voditi Jovana Vukojević i Dejan Pantelić. Njima će se pridružiti i Nataša Aksentijević koja će držati malu školu kuvanja.