Celebrity News

Šta je odgovorio princ Vilijam na pitanje "šta bi uradio kada bi mu neko od dece saopštilo da je gej"?

Šta je odgovorio princ Vilijam na pitanje "šta bi uradio kada bi mu neko od dece saopštilo da je gej"?

Princ Vilijam (37) i Kejt Midlton (37) imaju troje mališana Džordža (5), Šarlot (4) i princa Luisa (1) i često ih navode kao primer roditelja koji dobro odgajaju svoju decu.

Baš zato princ je nedavno tokom sesije “pitanja i odgovori”, koja se održala ovog 26. juna, odgovarao na pitanja o roditeljstvu, a jedno je glasilo: Šta bi uradio i rekao kada bi mu neko od dece saopštilo da je gej.

- Mislim da ljudi ne misle o tome sve dok ne postanu roditelji. Mislim da... To je sasvim u redu - rekao je princ iskreno i nastavio:

- Jedino oko čega bih bio zabrinut, posebno zbog uloge koju moja deca imaju u društvu, jeste kako će na to da se gleda i kako će da se interpretira.

Vilijam je objasnio i kako supruga i on često sa decom pričaju o tim i sličnim temama kako bi im preneli što više informacija.

- Komunikacija je vrlo bitna u svemu, da bi nešto mogao da razumeš mora mnogo da se razgovar o tome. Mora da se zna i pravi način u eventualnom pružanju podrške prilikom prolaska kroz procesa koji smo spominjali - objasnio je princ.

Za kraj je još jednom istaknuo da ga ne brine to što bi se njegovo dete moglo da se izjašnjavati kao gej, već to što bi sav pritisak bio upravo na njima.