Celebrity News

REAGOVALA POLICIJA: Lopov provalio u Cecinu kuću, nekoliko dana boravio kod nje u podrumu

REAGOVALA POLICIJA: Lopov provalio u Cecinu kuću, nekoliko dana boravio kod nje u podrumu

Pevačica Ceca Ražnatović nedavno je doživela ogromu neprijatnost.

Naime, kako prenose domaći mediji, nepoznati muškarac upao u njenu kuću na Kipru i nije nameravao da je napusti već se tu smestio.

- On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekoliko dana. Kada su komšije primetile da se po dvorištu šeta nepoznati čovek, odmah su pozvali policiju, koja je brzo ragovala. Izvesni O.I. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: "Zašto me hapsite, ovo je moja žena!", aludarajući na Cecu - rekao je izvor za "Blic" i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 19. Јун 2018. у 12:31 PDT

- On je odmah deportovan za Srbiju po prijavi koja je podneta protiv njega, vodi se da boravi u Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovekom. Prvi put kada je upao na posed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu.

Ceca se još uvek nije oglašavala o ovoj užasnoj situaciji.