Celebrity News

Pamela otkrila još ŠOKANTNIH DETALJA O BIVŠEM DEČKU: Tukao me je i vukao za kosu

Pamela otkrila još ŠOKANTNIH DETALJA O BIVŠEM DEČKU: Tukao me je i vukao za kosu

Detalji o raskidu i odnosu Pamela Anderson i Adila Ramija tek izlaze na videlo, iako smo mislili da je par, i to javno, jedno drugome već sve rekao.

Naime, nakon što je glumica i aktivistkinja optužila fudbalera za prevaru i nazvala ga čudovištem, odlučila je da opširnije opiše njegov dvostruki život.

Pamela je na stranici svoje fondacije objavila prepisku i mejlove koje je razmenila sa Ramijevom bivšom ženom Sidonie Biemont, sa kojom fudbaler ima blizance i sa kojom je navodno prekiono odnos 2017. godine kada je upoznao Pamelu.

Glumica se Sidonie javila u nameri da sa njom postane prijateljica, ali i da podeli činjenice o muškarcu koji ih spaja. Pamela je Sidonie ispričala kako joj je Rami "zgnječio obe ruke" i "vukao je okolo za kosu" tokom svađe i tuče koju su imali prošlog leta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Revista Avantaje (@revista_avantaje) дана 26. Јун 2019. у 7:20 PDT

Biemont je onda objasnila glumici da su ona i Rami nastavili da budu bliski i da imaju seksualne odnose i da joj je fudbaler rekao kako je romansa sa Pamelom samo za publicitet.

Biemont još tvrdi i da joj je Rami ispričao kako su on i Pamela samo prijatelji i da ne žive zajedno, na šta joj je glumica odgovorila kako su ona i sportista kupili zajednički stan.

- Žao mi je. Živim sa Adilom više od dve godine. Nikada nisam upoznala muškarca poput njega. Živi više života. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova. Ostavljam ga. Zauvek ovaj put. Previše mi je. Pokušala sam da odem 10 puta, ali uvek me pronađe i preklinje da ga primim nazad.

Pamela je optužila Ramija i da je izolovao od voljenih, na šta je aludirala u svojoj prvoj objavi o prekidu.