Celebrity News

Žika Jakšić: Kako sam propao za manje od godinu dana

Autor: | 31/07/2017

Žika Jakšić: Kako sam propao za manje od godinu dana

Iako danas važi za jednog od najuspešnijih poslovnih ljudi u Srbiji, Saša Žika Jakšić (53) prolazio je kroz i te kako teške periode u životu.

On je pre skoro 20 godina upao u velike dugove kad je pokušao da pokrene sopstveni biznis.

- Nakon raspada njegove grupe Ritam srca Žika je bio očajan! To je baš teško podneo. Hteo je da napusti estradu i ušao je u ugostiteljski biznis, pa je otvorio restoran u Nemačkoj. Međutim, uopšte mu nije išlo, upao je u velike dugove, a i porodica je bila s njim tamo i svi su propatili - kaže za Kurir Stars Jakšićev porodični prijatelj.

I sam producent "Granda“ je o tome pričao za medije.

- Za manje od godinu dana posao je propao, ali ne zato što sam ja bio nesposoban, već zato što je to bilo osuđeno na propast. Ja sam iz tog restorana izašao s dugom od sto hiljada maraka u to vreme, što je zaista mnogo. Bio sam očajan, izgubio sam samopouzdanje. Odjednom mi se srušio ceo život! Nisam pao na nulu, pa da kažem, ajde, biće bolje. Bio sam daleko ispod nule, upao sam u ozbiljan procep - ispričao je Žika za TV Naša.

Ipak, kako sam kaže, ovaj veliki gubitak mu je pomogao da odraste i da nastavi dalje.

- Ipak sam završio kao kapetan. Od tog momenta je prošlo dosta godina, ali da nije bilo toga, možda sad ne bih bio gde jesam. Tada sam doživeo prosvetljenje i katarzu - završava Žika.