Celebrity News

Provalnik sa Kipra nastavio da PROGANJA Cecu: Osećam se ugroženom

Provalnik sa Kipra nastavio da PROGANJA Cecu: Osećam se ugroženom

Folk zvezda Ceca Ražnatović nedavno je doživela veliku neprijatnost kada je izvesni O.L. upao u njenu kuću na Kipru i tamo boravio par dana. Međutim, kada su ga tamošnji organi reda priveli i deportovali za Srbiju, drama se nije završila tu.

Naime, on je nastavio da proganja pevačicu u Beogradu.

Čim se vratio u našu zemlju otišao je pravo u crkveni dom kod Hrama Svetog Save i tamo tražio folk zvezdu.

- Sve se odigralo usred bela dana, neočekivano. Bilo je neprijatno i uznemiravajuće. Nepoznati čovek je uleteo u zgradu i počeo da viče kako je Ceca njegova žena, da je on voli i tražio je da je vidi. Obezbeđenje je pokušalo na lep način da mu objasni da pevačica nije u zgradi, da se on nalazi u prostorijama crkve i zamolili su ga da ne viče. Međutim, on se nije obazirao na to nego je bio nasilan i agresivan. Ljudi su videli da imaju posla sa psihički nestabilnom osobom i izbacili su ga iz zgrade - rekao je dobro obavešten izvor za "Kurir", a i sama pevačica je prokomentarisala ova dešavanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 19, 2018 at 12:31pm PDT

- Da, čula sam šta se dogodilo i to nije nimalo prijatno. Ta vest me je veoma potresla. Osećam se ugroženom, ali verujem da će se situacija smiriti i da će taj čovek shvatiti da je neprimereno to što radi - rekla je folk zvezda za pomenuti list.

Podsetimo, prilikom hapšenja na Kipru, O.L. je sve vreme ponavljao da je pevačica njegova žena.