Celebrity News

Turski milijarder ne krije da je DO UŠIJU ZALJUBLJEN u Eminu: Sada joj je poslao poklon na koji bi PALA SVAKA ŽENA! (foto)

Turski milijarder ne krije da je DO UŠIJU ZALJUBLJEN u Eminu: Sada joj je poslao poklon na koji bi PALA SVAKA ŽENA! (foto)

Kako prenose domaći mediji, pevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran dali su svojoj ljubavi drugu šansu i to, pre nekoliko meseci.

Međutim, problem im pravi Eminin bivši muž Mustafa Sandala koji je ljubomoran što se njegova deca svakodnevno viđaju sa maminim izabranikom.

– Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže ćute o romansi i da je kriju dok god budu mogli. Međutim, posle pet meseci viđanja u tajnosti, pevačica je htela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s decom zbog njenog novog dečka – priča izvor za „Alo!“ koji je otkrio i da je Mustafa nedavno napravio pravi haos kada je video da Emina svuda vodi decu sa Sadetinom.

Međutim, Emina ne krije koliko je srećna i zadovoljna.

Pre nekoliko minuta, lepa pevačica objavila je na svom Instagram profilu sliku kako drži veliki buket ruža.

Po komentarima pratilaca, pretpostavlja se da je ovaj predivan gest uradio njena stara - nova ljubav, turski milijarder Sadetin Saran.

Pogledajte...

https://www.instagram.com/p/Bzd1QWrnBNF/