Celebrity News

Bivša kapitenka UZBURKALA SRBIJU! Milica Dabović NIKAD BRUTALNIJE ISPROZIVALA Marinu Maljković!

Bivša kapitenka UZBURKALA SRBIJU! Milica Dabović NIKAD BRUTALNIJE ISPROZIVALA Marinu Maljković!

Milica Dabović nekadašnja kapitenka našeg tima je putem društvenih mreža oštro oplela po selektorki Marini Maljković i nekim igračicama. Budući da se ovaj "rat" vodi već par dana unazad i da se proteklih dana Milica već oglašavala na temu svojih igračkih kvaliteta, privatnog života i porodice. Milica je ponovo odlučila da ode korak dalje...

Njen status sa Instagram društvene mreže prenosimo vam u nastavku:

- Izgleda da je neslana šala prirode pomalo izgubila kompas jer je po prvi put pročitala nešto negativno o sebi. Pominjati dete koje svakako odrasta uz ljubav oba roditelja i obe porodice u naslovu to razumem s obzirom da će dotična u životu teško imati sposobnosti i prilike da se brine i o kanarincu ili zlatnoj ribici. Dalje piše "nasilan muskarac" pravi muškarac nikada neće biti nasilan prema ženi a dotični je pravosnažno osuđen za nasilje tako da to svakako nije moja sramota već tvoja da tako pišete u zemlji gde je sve više žrtvi koje ovim samo obeshrabrujete. Ali, kako bi ti to prepoznala kada si i sama nasilnik, o čemu će se tek čitati. Svaka porodica ima problema samo eto je naša pod lupom javnosti. Pravda je spora, ali dostižna i istina će se saznati o nevinosti moga brata. O meni, ocu, majci i sestri govore medalje, uspesi, rezultati i prijatelji na svim kontinentima. Od ponedeljka ćemo videti da li je njenoj devojci Dubljevićki naš savez platio boravak na Zlatiboru za vreme priprema naše reprezentacije ili Marina kao svako muško u vezi. A imaće šta da se pročita o nečemu što bi nazvala Prokletom za žensku košarku, nikako pokretom, jer dotična svakako od pokreta ima gracioznost nilskog konja iz Diznijevog crtanog filma. Da li je bio pravi trenutak? Jeste! Jer što se pre počne sa lečenjem veće su šanse za ozdravljenje! A ovo je samo početak istine o najvećoj šarenoj laži ženske košarke. Voli vas Mili koja će istinom pobediti! 

https://www.instagram.com/p/Bzd9ULbCXEdPzCN5aomF09OOlgTLTJIruxk53c0/

Budući da je Milica nikad oštrije uputila teške reči Marini Maljković, ostaje da vidimo da li će se i sama selektorka oglašavati na nove navode svoje bivše kapitenke.

Naime, da je Milica borbenog duha dokazuje i rečenica koja je stoji u opisu njenog Instagram profila a koji glasi ovako:

- U svakom svom porazu, ja sam videla trag svoje pobede. I kada je gotovo, za mene je tek počelo - napisala je Milica.