Celebrity News

Cecina AGONIJA se nastavlja: Manijak upao u salon njenog frizera, evo kakve zahteve je imao

Cecina AGONIJA se nastavlja: Manijak upao u salon njenog frizera, evo kakve zahteve je imao

Folk zvezda Ceca Ražnatović nedavno je doživela veliku neprijatnost kada je izvesni O.L. upao u njenu kuću na Kipru i tamo boravio par dana. Međutim, kada su ga tamošnji organi reda priveli i deportovali za Srbiju, drama se nije završila tu.

Čim se vratio u našu zemlju otišao je pravo u crkveni dom kod Hrama Svetog Save i tamo tražio folk zvezdu. Kako su preneli domaći mediji, ljudi su videli da imaju posla sa psihički nestabilnom osobom i odmah su ga izbacili iz zgrade. Međutim, sad su isplivali novi detalji ove priče.

Prema rečima izvora bliskih pevačici, pre šest meseci, javnosti nepoznata osoba koja se predstavila kao Cecin blizak prijatelj upala je u frizerski salon u kome radi njen frizer i tražio je hitno da vidi zvezdu.

- Prvo je zvao na poslovni telefon i predstavio se kao Cecin prijatelj sa Kipra. Rekao je da želi da dođe u salon kako bi se ošišao. Nekoliko dana kasnije pojavio se i tražio da ga hitno odvedu kod Ražnatovićeve jer želi da je vidi. U tom momentu Ceca je bila na putu, a po fizičkom stanju čoveka radnici salona zaključili su da uopšte nije prijatelj blizak pevačici, već da se radi o progonitelju koji već mesecima uznemirava Cecu - objašnjava izvor blizak Ražnatovićima, za "Blic", i dodaje da su mu radnici salona odmah zapretili policijom.

- Kada su progonitelju objasnili da su proverili sa porodicom i saznali njegov identitet i namere, objasnili su čoveku da će pozvati policiju. On je odgovorio da će izaći iz salona, samo da ne zovu nadležne organe. Ipak, on je nastavio da zove na telefon salona uz zahtev da ga spoje sa Cecom, na šta su ga radnici zamolili da prestane da to radi ili će u suprotnom morati da prijave ceo slučaj - otkriva izvor blizak porodici.

I sama pevačica oglasila se u medijima i objasnila da ju je čitava situacija prilično uznemirila. Nešto više o tome, pročitajte OVDE.