Celebrity News

Već sprovodi svoj plan u delo: Maja Nikolić progovorila o TEŠKOJ ODLUCI odlaska sa "Prve" i šta će sada da radi (foto)

Već sprovodi svoj plan u delo: Maja Nikolić progovorila o TEŠKOJ ODLUCI odlaska sa "Prve" i šta će sada da radi (foto)

Voditeljka Maja Nikolić nedavno je napustila "Prvu" televiziju gde je više od tri godine vodila emisiju "150 minuta". Kako je rekla, ovo je uradila iz privatnih razloga, a sada pojašnjava detalje odluke.

- Iako je za publiku možda iznenađenje, već neko vreme sam o ovoj temi razgovarala sa menadžmentom televizije. Odluka nije bila nimalo laka, jer sam radila sa vrhunskim profesionalcima. U međuvremenu sam upoznala mnogo divnih i talentovanih ljudi. Ne postoji loš razlog ili nezadovoljstvo, odluku sam donela posle dugog razmišljanja, iz privatnih razloga. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje - rekla je Maja Nikolić koja je objasnila koliko joj je bilo teško.

- Odlazim puna srca. Uopšte nije sporno da ovaj posao radimo zbog gledalaca, ali moram da kažem da je moja emocija prvenstveno vezana za kolege i prijatelje među njima. Zbog njih mi je bilo izuzetno teško nešto što je generalno trebalo da bude jedna racionalna i promišljena odluka - rekla je Maja za "Hello" i otkrila čemu će sada da se posveti.

- Idem na more (smeh). Odlučila sam da se dobro odmorim. Imam u planu dosta stvari koje želim da uradim tokom leta, tako da sve poslovne odluke ostavljam za kasnije. Stvarno ne znam šta ću dalje, ali polako.

Da je lepa voditeljka svoj plan več počela da sporovodi u delo govore i njene fotografije sa Instagrama.

Naime, Maja je sa suprugom Aleksandrom već uživa u Belgiji, pogledajte:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Nikolić (@majanikolicmaja) дана 4. Јул 2019. у 3:09 PDT