Celebrity News

NEĆETE VEROVATI kada vidite koja ZVEZDA SE VOZI GRADSKIM PREVOZOM

NEĆETE VEROVATI kada vidite koja ZVEZDA SE VOZI GRADSKIM PREVOZOM

Ona je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, a njeno bogatstvo procenjuje se na oko 25 miliona dolara, ali Kejti Holms (40) je dokazala da i dalje čvrsto stoji na zemlji nakon skoro dve decenije u šoubiznisu.

Naime, lepa glumica "uhvaćena" je nedavno dok je uživala u vožnji metroom u Njujorku kao sav običan svet.

Podignute kose u teksas kombinezonu i sa velikim naočarima, zaokupljena telefonom, zvezda "Dosonovog sveta" se odlično uklopila među putnike Velike jabuke i još jednom je pokazala kako nije samo deo glamuroznog sveta.

Ovo nije prvi put da je Kejt uočena u javnom prevozu. Već smo imali prilike da vidimo njene fotografije iz metroa koje kruže internetom dok čita ili strpljivo čeka svoju stanicu.

Ona se pridružuje mnoštvu poznatih ličnosti koje nisu "podigli nos" i koji se često viđaju u podzemnoj železnici. Tu spadaju između ostalih i Sara Džesika Parker, Bredli Kuper, Kijanu Rivs i Džejk Gilenhal.

Podsećamo, Kejt ima 13-godišnju ćerku Suri iz braka sa Tomom Kruzom koju sama odgaja, a iako se priča da su godinama zajedno, tek nedavno je i zvanično obelodanjena njena veza sa alentovanim glumcem i muzičarem Džejmijem Foksom (51).