Celebrity News

Emina Jahović se UDAJE? Odala je bela haljina i bidermajer u ruci! (foto)

Emina Jahović se UDAJE? Odala je bela haljina i bidermajer u ruci! (foto)

Kako prenose domaći mediji, pevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran dali su svojoj ljubavi drugu šansu i to, pre nekoliko meseci.

Međutim, problem im pravi Eminin bivši muž Mustafa Sandala koji je ljubomoran što se njegova deca svakodnevno viđaju sa maminim izabranikom.

– Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže ćute o romansi i da je kriju dok god budu mogli. Međutim, posle pet meseci viđanja u tajnosti, pevačica je htela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s decom zbog njenog novog dečka – priča izvor za „Alo!“ koji je otkrio i da je Mustafa nedavno napravio pravi haos kada je video da Emina svuda vodi decu sa Sadetinom.

Međutim, Emina ne krije koliko je srećna i zadovoljna a pre nekoliko minuta, lepa pevačica objavila je na svom Instagram profilu sliku koja je sve bacila u razmišljanje.

U beloj prelepoh haljini sa buketom u ruci koji podseća na bidermajer, Emina je pokrenula lavinu komentara jer je pored ove fotografije napisala "Spremna".

Fotografiju pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/Bznv3F0HrWV/