Celebrity News

Tamara Dragičević u kupaćem kostimu pokazala TRUDNIČKI STOMAK, SVE je oduševila OVA poruka (foto)

Tamara Dragičević u kupaćem kostimu pokazala TRUDNIČKI STOMAK, SVE je oduševila OVA poruka (foto)

Tamara Dragičević trenutno uživa na jednoj od morskih destinacija, a sa njom je i preslatka dvoipogodišnja ćerkica Staša.

Budući da je u poodmakloj trudnoći, lepa glumica danas je objavila fotku koja je sve oduševila, a svi su primetili da i u blaćenom stanju izgleda besprekorno.

Fotografija sa ćerkicom Stašom raznežila je mnoge majke i mlade žene,  a poruka je definitivno na sve ostavila nežan trag.

- Sve svoje sa sobom nosim - napisala je Tamara aludirajući na sina kog očekuje, ali i svoju prvorođenu naslednicu.

Ovu fotku komentarisale su sve glumičine kolege poput Jelisavete Orašanin, Jelene Veljače, Marije Kilibarde, ali ni komentar brata i kolege Miodraga Dragičevića, nije izostao.

S obzirom na to da smo već pomenuli sjajnu figuru u trudnoći, Tamara je i nedavno za naš magazin otkrila kako se hrani te i kako održava vitku liniju...

- Nekoliko godina treniram boks. Reč je o sportu koji mi, osim dobre koordinacije, držanja i linije, obezbeđuje određeni stepen pražnjenja nakon stresnog radnog dana. Budući da sam u drugom stanju, sada je boks na pauzi, ali već neko vreme razmišljam o tome da počnem s jogom. Ne vodim mnogo računa o tome šta jedem. Nastojim da se hranim zdravo, ali se toga ne pridržavam strogo. Nemam striktne režime, niti se vodim nutricionističkim planovima, jednostavno jedem šta mi prija. Doduše, poslednjih godinu dana suprug i ja smo spontano izbacili hleb i zamenili ga salatama  - prokomentarisala je Tamara.