Celebrity News

Nikolija Jovanović glumi u filmu rame uz rame sa Trifunovićem, Lauševićem i Cvetkovićem

Autor: | 31/07/2017

Nikolija Jovanović glumi u filmu rame uz rame sa Trifunovićem, Lauševićem i Cvetkovićem

Pevačica Nikolija Jovanović oprobaće se kao glumica, prvi put u životu, u novom ostvarenju mladog reditelja Nemanje Ćeranića, u filmu "Volja sinovljeva".

Nikolija će se naći rame uz rame sa čuvenim glumačkim imenima Žarkom Lauševićem, Sergejem Trifunovićem i Svetozarom Cvetkovićem, koji će takođe igrati u pomenutom filmu.

Објава коју дели Sergej (@dick_whistler) дана 31. Јул 2017. у 2:49 PDT

- Prvi put ću se oprobati na velikom platnu i drago mi je što je reditelj prepoznao moj senzibilitet kao jako blizak liku jedne od žena ratnica koju ću igrati. Takođe mi je velika čast što ću svojim učešćem doprineti ovom važnom filmskom ostvarenju, koje će biti pomak u srpskoj kinematografiji i kulturnoj sceni naše zemlje - istakla je Nikolija, koja će glumiti ženu ratnicu.

Snimanje filma planirano je za početak avgusta na nekoliko lokacija u Boru, a ovo ostvarenje već je najavljeno kao srpska verzija prvog dela "Pobesnelog Maksa".

Inače, Sergej Trifunović objavio je na Instagramu fotografiju sa snimanja, na kojoj su jedva prepoznatljivi Žarko Laušević i Svetozar Cvetković.

Објава коју дели Sergej (@dick_whistler) дана 30. Јул 2017. у 12:26 PDT