Celebrity News

Emina Jahović PRVI PUT o porodičnim problemima: BOLI ME ŠTO MOJA DECA PATE!

Emina Jahović PRVI PUT o porodičnim problemima: BOLI ME ŠTO MOJA DECA PATE!

Nakon obnavljanja burne veze sa Sadetinom Saranom, pop zvezda otkriva da nema ništa protiv novog braka jer, kako kaže, nije imala sreće da pronađe sve ono što je od muškarca tražila nakon samo jedne udaje...

Harizmatična pevačica Emina Jahović (37) uspeva da intrigira balkansku javnost uprkos tome što ne živi na ovim prostorima. Nakon razvoda i ulaska u vezu s turskim multimilijarderom Sadetinom Saranom, muzička zvezda u otvorenom razgovoru za “Story” otkriva tajne svog života u Istanbulu, kao i da se ni ona ni njeni sinovi još uvek nisu oporavili nakon raspada porodice.

Kako provodite leto?

- Da budem iskrena, nikada više nisam radila u životu, okrenula sam potpuno novi list. Osećam se fantastično i jedva čekam da ljudi vide šta sam ovako dugo spremala.

I na muzičkom polju ste vrlo aktivni, čini se da nikad više niste snimali. Pesma “Exploziv” odlično prolazi kod mlađe publike.

- Volim da eksperimentišem, a moj poslednji album “Dalje” bio je nešto potpuno drugačije od svega što sam dosad radila. Glas mi je kompjuterizovan i modifikovan i to mi se dopada jer je promena. “Exploziv” je zanimljiva pesma, hitična i ima svoj vajb. Drago mi je što je pronašla put do publike.

Puno se piše o vašem pomirenju sa Sadetinom Saranom.

- Ja sam srećna, volim kad sam zaljubljena i kada mi se dešava nešto na emotivnom polju.

Onaj veliki buket crvenih ruža koji ste fotografisali za “Instagram” dobili ste od njega?

Odgovor na ovo pitanje kao i na to da li su se Eminina deca privikla na novu situaciju i na činjenicu da majka i otac više ne žive zajedno potražite u novom broju magazina STORY koji je u prodaji od sutra, 10. jula...