Celebrity News

Jelisaveta DALA ODGOVOR NA PITANJE OD MILION DOLARA: Evo u kom klubu će Teodosić igrati ove sezone i gde će porodica živeti

Jelisaveta DALA ODGOVOR NA PITANJE OD MILION DOLARA: Evo u kom klubu će Teodosić igrati ove sezone i gde će porodica živeti

Glumica Jelisaveta Orašanin "zagolicala" je maštu javnosti nagovestivši odluku svog muža Miloša Teodosića i mesto nastavka njegove karijere.

Mesecima unazad spekuliše se gde će slavni košarkaš igrati predstojeće sezone, a izgleda da smo dobili odgovor.

Naime, Jeisaveta je tokom izvođenja predstave "Hotel 88" u kojoj glumi odgovorila na pitanje "od milion dolara" – da li Teodosić dolazi u Crvenu zvezdu?

Ona je u jednoj improvizaciji sa kolegom Vladom Aleksićem napomenula da bi bivši as FMP-a, Olimpijakosa, CSKA i Klipersa mogao uskoro stvarno da zaigra za crveno-bele.

- Neka naša glumica glumila po hotelima, nekim serijama – dibidus karijera, nije ni bitno. Ona, mačka, upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa njim par meseci, otišla s njim u Los Anđeles... Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela pa porodila američko državljanstvo. Živ nisam da saznam gde će dalje? - zapitao se Aleksić u predstavi, a onda je usledio odogovor Jelisavete:

- A, pa u Zvezdu, gde će?! - kazala je glumica.

Podsetimo Miloš se još nije oglasio povodom odluke o nastavku karijere, a da li nam je Jelisaveta dala pravi odgovor, ostaje da vidimo i nadamo se.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku: