Celebrity News

Ana Nikolić sa porodicom KRSTILA BRATANCA, a kad vidite KAKO SADA IZGLEDALA, obliće vas znoj! (foto)

Ana Nikolić sa porodicom KRSTILA BRATANCA, a kad vidite KAKO SADA IZGLEDALA, obliće vas znoj! (foto)

Pevačica Ana Nikolić se u toku trudnoće naglo ugojila, a kako je nakon toga imala problema da skine višak kilograma često su je prozivali zbog toga.

Naime, Nikolićeva je na svom Instagramu objavila fotografiju u uskoj crnoj haljini i poslala poruku svim zlim jezicima da je više ne dotiču prozivke.

https://www.instagram.com/p/BzKZhUxCr1u/

Međutim, na priče da je smanjivala želudac i radila liposukciju kako bi smršala, nije ostala nema. Ona je odlučila da se obrati svima videom na društvenim mrežama.

– Javite se kada se budete preznojili kao ja – poručila im je Ana koja je zatim pokazala sprave na kojima vežba i krupan kadar svoga lica koje se zacrvenelo nakon treninga.

Poznata pevačica danas, sa familijom krstila je bratovljevog sina Konstantina, pa se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama.

Ana Nikolić nije krila sreću što se danas dogodio ovaj hrišćanski obred za njenog bratanca, dok je na Instagram postavila sliku na kojoj vidimo kako je izgledala.

- Krstili smo našeg Konstantina! Srećno i dugovečno! Volimo te Kosta, tvoja Tara i tvoja tetka! - napisala je pevačica u opisu slike a kako je izgledala i šta je obukla pogledajte na narednoj strani.

Pravi šok tek sledi...

https://www.instagram.com/p/BzvXjPKCoEQ/