Celebrity News

Neki kažu da je PREMRŠAVA a ona POKAZALA SAVRŠENU ZADNJICU: Severino IZDANJE U KUPAĆEM IZAZVALO TAHIKARDIJU! (foto)

Neki kažu da je PREMRŠAVA a ona POKAZALA SAVRŠENU ZADNJICU: Severino IZDANJE U KUPAĆEM IZAZVALO TAHIKARDIJU! (foto)

Jedna od najvećih regionalnih zvezda Severina Kojić, oduvek je spadala među žene sa najboljim telom na sceni, no već neko vreme piše se o njenoj mršavosti zbog čega je upoređuju sa holivudskom zvezdom, Anđelinom Džoli.

Konstantno se nagađaju razlozi njenog navodnog gubitka kilograma, te je pop zvezda nedavno i progovorila na temu svojih životnih navika, ali i o tome da uprkos svim navodina, ona ne drži dijetu. Više o tome pročitajte OVDE. 

Dok je jedni hvale kako izgleda besprekorno, drugi pak smatraju da su joj obline po kojima je nekad bila poznata, sada nestale.

https://www.instagram.com/p/BzFgRwZBkVV/

Međutim, sada je dokazala suprotno.

Lepa hrvatska pevačica, trenutno se nalazi u Bodrumu gde uživa u kupanju i suncu, a tom prilikom pokazala je i svoje izvajano telo i zadnjicu koje je izazvala potpuno šok kod njenih fanova i pratilaca.

U jednodelnom kupaćem kostimu, lepa Seve oduševila je telom poput violine, te je svima sada dokazala da pričama o nedostatku kilograma, nema mesta.

– Summer time – napisala je Severina u opisu, a komplimenti su odmah počeli da pristižu u komentarima. “Supermodel”, “Gotovo je – svi stižemo u Tursku” nizali su se iskreni komentari...

Na narednoj strani pogledajte ovu neverovatno seksi figuru lepe Splićanke...

https://www.instagram.com/p/BzvAY0WBimN/?utm_source=ig_embed