Celebrity News

Megan Markl u PRVOJ ŠETNJI sa Arčijem, ali joj jedno SVI ZAMERAJU: DRŽI BEBU KAO DA JE VREĆA KROMPIRA! (foto)

Megan Markl u PRVOJ ŠETNJI sa Arčijem, ali joj jedno SVI ZAMERAJU: DRŽI BEBU KAO DA JE VREĆA KROMPIRA! (foto)

Vojvotkinja od Saseksa pojavila se sa bebom na "King Power Royal Charity" polo događaju u potpuno ležernoj haljini koja je pristajala njenoj figuri i opuštenoj atmosferi.

Paparaci zabeležili su bivšu američku glumicu kako je sve vreme grlila i ljubila sina, ali njeni kritičari su u tome videli samo još jedan način privlačenja medijske pažnje.

Kejt se nikada nije tako rano pojavljivala s decom u javnosti, što je bio povod da krenu spekulacije da Megan sve radi planski i s namerom.

Fotografije koje su paparaci zabeležili tom prilikom počele su da kruže internetom i svi su primetili da vojvotkinja još uvek ne zna da drži svog sina pravilno.

"Pa ona ne zna da drži sopstveno dete u naručju", "Dete će ti ispasti", "Sramota, ne znaš osnovne stvari", "Ne znaš da nosiš svoje dete" su samo neki od surovih komentara koji su odjeknuli u javnosti.

https://www.instagram.com/p/Bz2fmgNB-dN/

Podsetimo se...

Megan Markle i princ Hari pre tačno dva meseca postali su roditelji sina Arčija koga su danas krstili na privatnoj ceremoniji koja je održana u privatnoj kapeli kraljice Elizabete u dvorcu Vindzor.

https://www.instagram.com/p/BzlILotA6gd/?utm_source=ig_embed

Na krštenju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i članovi porodice.

Na zvaničnom Instagram profilu vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su podelili dve fotografije sa, kako je ispalo, tajnog krštenja. Ispod fotografije su izrazili sreću i zadovoljstvo zbog ovog, za njih, posebnog trenutka.

Maleni Arči nosio je ručno izrađenu repliku kraljevske haljine za krštenje, a on je 63. kraljevska beba koja sa krstila u haljini s istim dezenom.

Kraljica Elizabeta II. nije bila najavljena na ovom događaju, a nema je ni na objavljenim fotografijama. Kako britanski mediji pišu, do te situacije došlo je zbog loše organizacije. Naime, kraljica je sa suprugom, princem Filipom, otputovala u Škotsku kako bi pogledali nove konje koje su oždrebili ove godine.

Kraljica nije bila ni na krštenju praunuka princa Luisa (1), sina princa Vilijama i Kejt Midlton. Na krštenje Arčija helikopterom su došli Harijev brat i njegova supruga bez dece, kao i deda princ Čarls.

Na krštenju se pojavila i Meganina majka Dorija.