Celebrity News

Bijonse vara na društvenim mrežama! Fanovi je ŽESTOKO isprozivali! (FOTO)

Bijonse vara na društvenim mrežama! Fanovi je ŽESTOKO isprozivali! (FOTO)

story

Pevačica Bijonse zajedno sa svojom mezimicom Blu Ajvi preksinoć je ukrala svu pažnju na premijeri filma “Kralj lavova” u Los Anđelesu .

Mama i ćerka imale su nesvakidašnji, usklađeni modni odabir, crne suknje optočene mnogobrojnim kristalima koje su podelile mišljenja javnosti.

Bijonse koja u novom filmu daje glas jednom od likova važi za jedno od najvećih imena koje je učestvovalo u sinhronizaciji ovog ostvarenja, a njeno pojavljivanje na crvenom tepihu posebno se čekalo.

Pevačica je na premijeri u Dolbi Teatar u Hollivudu pozirala u kreaciji kuće Alexander McQueen, u haljini koja liči na sako, a čiji je donji deo od crnog prozirnog tila s kristalima.

Kako se Bijonse odlučila da sve na njoj svetluca i bude upadljivo, ne čudi što su pojedini modni stručnjaci opisali njen stajling kao kič.

Međutim, pored toga, grupa fanova koji sebe nazivaju "pčelama" primetili su da Bijonse na crvenom tepihu i na Instagramu izgleda drugačije.

Korisnici Tvitera tvrde da i popularna pevačica vara na društvenim mrežama i svaku fotku doteruje.

- Ono kad na slici imaš noge sa naslovnice iz Voga, a u stvarnosti ne može da stane u kadar - samo je jedan od negativnih komentara ispod fotografije sa premijere.

https://www.instagram.com/p/BwuYGa7BR4u/?utm_source=ig_embed

Da li vama Bijonse sa crvenog tepihe i sa Instagrama izgleda drugačije?
  • Da, razlika je očigledna!
  • Ne. Izgleda potpuno isto!
76 
GlasajResultsVrati se na glasanje