Celebrity News

Ana Mihajlovski u "ulozi" Samante o vrelim pikanterijama: Na "Seks i grad" partiji sa lepom voditeljkom!

Ana Mihajlovski u "ulozi" Samante o vrelim pikanterijama: Na "Seks i grad" partiji sa lepom voditeljkom!

Svako ko prati voditeljku Anu Mihajlosvki na Instagramu zna koliko se ne usteže da napiše šta misliš o nekoj intimnoj, bolnoj, kritičnoj, duhovitoj, tabu temi.

Ovoga puta lepa voditeljka se dotakla one neiscrpne kada su dame u pitanju - muškarci. Poput omiljenih likova serije "Seks i grad" bez dlake na jeziku Ana je rekla šta misli o suprotnom polu, ali i podelila ih u kategorije.

"Tipove muškarca" po Ani Mihajlovski prenosimo u celosti, a evo šta je ona napisla na Instagramu:

1. Je**č presretač - To vam je ona poprilično poštena vrsta. Taj odmah kaže da je i vožnja do kuće previše za njegov mozak i ako možete da se povatate tu na licu mesta malo- ok. Ako niste za to nije problem! Ima ko hoće. On je pre svega čovek koji ceni svoje vreme jer- vreme je seks. Takvom se dete neće omaći. Taj koristi tri kondoma po seksu i to samo ako već nije uradio vazektomiju.

Napomena - Takvom ćete poželeti da drmnete šamar ali pre nego što zamahnete rukom setite se- on je iskren!

2. Slatkorečivi promiskuitetni beskičmenjak - E, to vam je ona najgora vrsta. To su oni koji će komotno brak da vam obećaju ne bi li vas odvukli u krevet. Taj je duhovit, sladak, dovitljiv... taj je sve... dok vas ne odvuče u krevet, posle toga je jednostavno nevidljiv... zauvek. Taj ima petoro dece min. Ne poznaje ni jedno.

Napomena - ovu vrstu je teško uočiti naročito kad ovladaju svojim vestinama.

3. Drugarčina - To je onaj najzabavniji tip u društvu koji retko ima devojke. Taj kad izabere devojku ta mora sa Sorbone da je sišla. Drugarčina nikada ne napušta svoje drugare. On ima prioritete! On ne može da propusti ponedeljkom košarku, utorkom poker, sredom soni, četvrtak evo ga baš neki matine, petak boše moj - splav, subota razume se - ozbiljna žurka. E, u nedelju može rućak da mu donese ova sa Sorbone. Biće dobar otac kad dobije dete... sa 55 god.

Napomena - Ako se ne svidite prijateljima nista od nedeljnog ručka!

4. Muljaroš - to je onaj što hoće da se j.... a da mu ne uđe. Taj bi sve ali ne sme ništa! On bi i sa ženom i sa društvom, taj bi i brak ali plaši se da pita. Kad skupi hrabrost da zaprosi devojku, ostatak života, drhtavim glasom, pokušava da objasni ženi da bi možda, eto, neekada i izašao. Žena je večito sumnjičava, nikad ne zna šta ovaj hoće i zašto uvek deluje kao da nešto mulja. Taj ce biti odličan otac! Taj se života plaši kamoli karme.

Napomena - njemu je najteže imajte razumevanja!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) дана 5. Јул 2019. у 10:14 PDT

Nastavak na sledećoj strani:

5. Edipovac - ako njegova mama može da bude našminkana sa spremnim ručkom, kućom i srećnim muškarcem, možete i vi! Nego šta! Njemu je majka bog otac. Prepoznaćete ga tako što drži sliku sa mamom na viberu, insta... uvek je upeglan, voli dame, poštuje žene, voli miris sveća. Ako vam je potrebna osoba koja će vam do kraja života sređjivati kuću, saditi cveće, birati nameštaj, ime za bebu i muževljeve gaće to je pravi čovek za vas! Njegova mama če sve to raditi u vaše ime.

Napomena - Spavajte obučeni jer nikad ne znate kad će mama da uđe dok spavate kako bi uzela vašu bebu ili pomazila svoju.

6. Biznismen - taj kad sedi ne možete da mu priđete. Oko njega su tri lap topa, pet telefona. Taj živi za pare! Nije naročito galantan jer ih je mukotrpno zaradio ali kad vidi da ste popizdeli od silnih projekata, kojima se kraj ne nazire, daće vam onu jednu karticu na kojoj ima najmanje para. U principu najviše ste mu potrebni da mu napravite kafu dok radi. Voli on vas ali više voli pare i uspeh. Taj pravi decu kad god hoćete samo da vas ne sluša!

Napomena - odličan za umerene sponzoruše.

7. Normalan muškarac koji balansira prijatelje, posao i ljubav. Ima jasno određene prioritete u zavisnosti od stadijuma života i mogućnosti. Zna šta hoće, zna sta neće, a povrh svega zna ko je i ne pokušava da bude ništa više. Govori istinu. Ceni svoju ženu i ona se pored njega oseća voljeno. Biće odličan otac jer će dobiti decu onda kada zaista bude spreman za potomstvo.

Napomena - ako uočite ovu vrstu uhvatite je i čuvajte želele bi da je proučavamo. (Muškarci bez uvrede ovo su samo zapažanja par desetina žena... šta mi znamo uopšte) A poslednja rečenica preuzeta od cara koji je napravio tabelu o ženama. Prvi ste počeli rat!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) дана 5. Јул 2019. у 10:18 PDT