Celebrity News

EMOTIVNA Dea Đurđević: Ono što je voditeljka rekla o mami i dečku će vam NATERATI SUZE NA OČI

EMOTIVNA Dea Đurđević: Ono što je voditeljka rekla o mami i dečku će vam NATERATI SUZE NA OČI

Mlada voditeljka Dea Đurđević juče se pojavila pred televizijskim gledaocima u emisiji "Novo jutor" nasmejana i raspoložena kao da čitavih 5 meseci nije prolazila pakao zbog strašne saobraćajne nezgode koja ju je zadesila i kao da je radila svaki dan.

Šarmantna Dea je uskočila u kadar i odmah se našalila:

- Molim vas uključite mod panorama da Sarapa i ja stanemo u kadar, jer teško da ćemo u običan stati jer sam se i ja ugojila - rekla je voditeljka odmah na početku i nastavila:

- Ovo je to jutro koje smo čekali i sa njim krećemo u nove radne pobede. Čekala sam ovaj dan jer on za mene znači povratak u normalan život. Nadam se da ću predstojeće terapije moći da uklopim sa poslom. Dobila sam instrukcije od doktora Bumbaširevića da ne smem mnogo i naporno da radim. Dobro jutro su mi poželeli doktori i sestre sa VMA i sa KCS gde sam se lečila. Mladen mi je poslao poruku: `Sve je isto, kao da nisi ni odlazila, a javio se i sa rečenicom: `Dobro jutro za naše najbolje jutro`, tako da ovo zaista jeste naše najbolje jutro. Sinoć sam sedela sa mamom i drugaricama i kad sam pogledala u sat i shvatila da je ponoć rekla sam: Ajmo razlaz ja ujutru radim`. Svi smo se trgli jer je to bitna razlika u odnosu na prethodne mesece kad je za mene bilo najbolje da što duže svi sa mnom budu budni - ispričala je Dea za "Blic" i opisala svoja razmišljanja dok je ležala u bolnici:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) дана 11. Јул 2019. у 7:29 PDT

- U bolnici su me često pitali: ”Od čega si, ženo, kad si tako hrabra”. Imala sam dosta operacija za ceo život, petnaest njih. Najveću podršku uz mamu, baku i Mladena koji je ta naša muška figura i oslonac su mi moji najbolji prijatelji Daca, Tale i Kaća. Posle svake urađene vežbe, govorili su mi da uradim još jednu i da to mogu. Kad sam ležala i nisam mogla da se pomerim, zamišljala sam kako hodam. Kada sam počela da hodam, zamišljala sam kako radim. Sebi sam stalno zadavala nove izazove i zahteve i to me guralo napred, ali tek za godinu do dve, tako su lekari rekli, mogu da očekujem da budem ona stara Dea, da se sve vrati u normalu. Izgleda sa sam od mame nesvesno naučila da budem hrabra i da izgledam čelično, kao hladna lejdi koja ne pokazuje emocije. Meni je fizički bilo najteže, ali mislim da je mojoj Neni psihički bilo mnogo teže nego meni jer je gledala svoje dete kojem ne može da pomogne. Ona nije plakala ili bar ne preda mnom. S druge strane, Mlađa nam je bio oslonac za sve što ne možemo - zaključila je Dea za "Blic" koja je zahvalna svojoj majci, baki, i svom dečku Mladenu Mijatoviću.