Celebrity News

Siniša Mihajlović ŠOKIRAO javnost: IMAM LEUKEMIJU!

Siniša Mihajlović ŠOKIRAO javnost: IMAM LEUKEMIJU!

Kao bomba odjeknula je vest da je Siniša Mihajlović ozbiljno bolestan.

Ova vest digla je fudbalsku Italiju na noge. Nažalost, kako pišu mediji, naš stručnjak, koji trenutno radi kao šef stručnog štaba Bolonje, prema pisanju “Korijere delo sport” moraće da napusti kormilo tog kluba iz Serije A.

Prema navodima italijanskog dnevnog lista, Mihajlović će morati da napusti trenerski posao.

– On više neće moći da vodi Bolonju. Čeka ga druga utakmica. Meč života – piše Korijere delo sport.

Tim povodom, fudbalski as, koji se trenutno nalazi na klupi Bolonje kao šef stručnog štaba, Siniša Mihajlović, potvrdio je da zbog ozbiljno ugroženog zdravstvenog stanja prekida profesionalnu karijeru.

https://www.instagram.com/p/Bz3FLw1ospL/?utm_source=ig_embed

-Nažalost, ili na sreću, izveli smo neke testove koji su pokazali anomalije koje nisam imao pre četiri meseca. Sve ću vam jasno objasniti, jer ne želim da ljudi spekulišu. Imam leukemiju, u agresivnoj ali napadnoj formi. Potrebno je neko vreme da se izleči, sigurno ću pobediti u ovom izazovu. Želeo sam prvo igračima da kažem. Italijanska štampa me je iznervirala. Lagao sam ženu na dan ispitivanja da i rekao sam joj da imam groznicu. Dva dana sam plakao! Ne plačem jer se bojim, poštujem bolest, ali ću se boriti gledajući je u oči - rekao je Mihajlović na konferenciji za medije.

- Moj otac je umro od raka,  i zbog toga sam se redovno testirao. Niko od nas ne sme da pomisli da je neuništiv. Svi misle da se to njima neće desiti, ali kada se dogodi, to je užasan udarac.  Ja sam poslednja osoba za koju sam mislilo da može da se razboli. Niko od nas nije neuništiv, kada vam se to desi, to je udarac. Uradili smo i MRI jer sam osetio i lagani bol u kuku. Videli smo problem sa kostima, posmatrali smo ga i pronašli ono što smo pronašli – rekao je fudbalski as koji je siguran da će opaku bolest pobediti.

- Ne mogu da dočekam da odem u bolnicu i da počnem da se borim. Agresivna je bolest, ali može da se pobedi. Objasnio sam i mojim igračima, svima su bile suze u očima. Objasnio sam im da moramo da napadamo i da idemo po pobedu. Ako budemo samo sedeli i probali da se branimo, odmah ćemo biti nokautirani. Moram da koristim i moje taktike u ovoj borbi i nemam nikakvu dilemu da ću pobediti.