Celebrity News

EKSKLUZIVNO za "Story"Bojan i Aleksandra Vasković: PRINOVA STIŽE KRAJEM JESENI (video)

EKSKLUZIVNO za "Story"Bojan i Aleksandra Vasković: PRINOVA STIŽE KRAJEM JESENI (video)

Pevač "Leksington benda" i njegova supruga ekskluzivno za "Story" otkrili su da krajem godine očekuju rođenje drugog deteta, kojem se najviše raduje njihova troipogodišnja mezimica Anđelina

U nedelji kada smo dogovarali slikanje sa frontmenom "Leksington benda" Bojanom Vaskovićem (35) i njegovom suprugom, doktorkom opšte medicine Aleksandrom (30), otkrili smo da osim godišnjice braka 12. jula, skladni supružnici imaju još jedan vrlo važan razlog za slavlje. Aleksandra je u petom mesecu trudnoće, a krajem godine doneće na svet još jedno dete. Radosnu vest ponosni roditelji podelili su samo s najbližim članovima porodice, jer se, kako tvrde, o lepim novostima govori tek kad analize potvrde da sve protiče u najboljem redu. Novom članu porodice, međutim, najviše se raduje njihova ćerka Anđelina (3,5), koja se drugarima u vrtiću već pohvalila lepim vestima.

Kog je pola beba i šta ponosni roditelji kažu o najlepšim vetima pogledajte u videu:

Intervju sa poznatim parom kao i još mnogo zanimljivosti o poznatima potražite u novom broju magazina STORY koji je u prodaji do 23. jula!