Celebrity News

Nataša Bekvalac progovorila o emotivnom statusu, šta brani ćerki Hani, pa pomenula DAČU IKODINOVIĆA

Nataša Bekvalac progovorila o emotivnom statusu, šta brani ćerki Hani, pa pomenula DAČU IKODINOVIĆA

Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji "Amidži šou" gde je između ostalog pričala o svom ljubavnom životu.

Nakon razvoda od Dače Ikodinovića, sa kojim ima ćerku Hanu, i Ljube Jovanovića, Nataša je trenutno u procesu razvoda od Luke Lazukića, sa kojim je dobila ćerku Katju, a koji je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne zbog lakših telesnih povreda nanetih pevačici nakon samo četiri meseca od porođaja.

Lepa Novosađanka kaže da je trenutno sama i da joj to tako odgovara.

- Nisam se još razvela papirološki, ali otkad nisam u zajednici nije mi se dogodio niko. Kako zračiš, tako privlačiš. Nije da nisam spremna, ali mi niko nije privukao pažnju. Ja sam sada bukvalno, izgovorila bih nešto, ali ne smem, ali komplikacija za muškarce. Imam ćerku Hanu koja ima 12 godina, Katja je beba, posvećena sam majka i nisam sigurna da sam spremna da neko "primiriše" mojoj savršenoj porodici. Ali nešto neozbiljno, što da ne? - rekla je Nataša kroz smeh, a onda je opisala i kako sada izgleda njena porodica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on May 7, 2019 at 12:00pm PDT

- Moja porodica, u nju ubrajam i Jovanu, Katjinu dadilju, koja mi je sad najbolja drugarica. Nas 4 smo savršena porodica, imamo i 2 psa. Deluje moj i Hanin odnos prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada preteruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje dece, nego oni od nas. Kada me nešto lepo zamoli, kako da kažem ne? - rekla je Nataša koja ćerki i dalje ne dozvoljava da ima Instagram profil.

- Smatram da je degutantno da devojčice sa 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj taj Instagram i dokle mogu, biće tako - rekla je Nataša u emisiji "Amidži šou".

Inače, posebnu pažnju tokom pomenute emisije imala je igrica u kojoj Ognjen Amidžić svojim gostima priprema zanimljiva pitanja, a Nataša je izvukla ona koje nije bila u obavezi da pročita naglas, ali je na njih morala da odgovori. Odgovor na jedno pitanje bilo je ime njenog bivšeg supruga.

- Dača Ikodinović - odgovorila je Nataša, ali je ostala tajna na koje pitanje je odgovor bilo upravo njegovo ime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AmiG Show (@amigshow) on Jul 17, 2019 at 1:33am PDT