Celebrity News

KOMŠILUK PROGOVORIO O Goci Tržan: Kada sam je upoznala, mišljenje mi se potpuno promenilo

KOMŠILUK PROGOVORIO O Goci Tržan: Kada sam je upoznala, mišljenje mi se potpuno promenilo

story

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković nedavno su se sa pevačicinom ćerkom iz prvog braka Lenom preselili u miran kraj Beograda, daleko od gradske gužve. Kako prenose domaći mediji, oni su za život odabrali sprat trospratne kuće sa velikim dvorištem.

Da li su srećni što je ovaj par deo njihove ušuškane ulice i šta misle o njima rekle su Gocine i Rašine nove komšije:

- Svi smo se iznenadili kada smo videli da se upravo Goca Tržan doselila u naš komšiluk, a još više nas je iznenadilo kada smo shvatili kakva je ona privatno. Doživela sam je nekako kao prepotentnu, ali kada sam je lično upoznala, mišljenje mi se potpuno promenilo. Neverovatno koliko je prijatna, ljubazna i vaspitana. Živim u zgradi baš preko puta nje, često se viđamo i nema dana da me ne sretne na ulici i da ne priđe da se javi i pita kako sam. Vedrog je raspoloženja, temperamentna i uvek nasmejana. Baš smo je zavoleli svi, mislim da niko iz kraja neće imati na šta da se požali kad su u pitanju ona, njen suprug Raša i ćerka. Devojčicu su naučili svim manirima, oni su jedna jako lepa porodica - rekla je jedna komšinica za “Scenu”, a drugi sused prokomentarisao je kako poznate supružnike neretko sretne u kraju dok šetaju parkovima i završavaju svakodnevne obaveze.

- Ovaj naš kraj je porodičan, svi se mahom znamo i stanari se retko menjaju, postali smo dobri prijatelji. Brzo se među nama proširila vest da imamo “došljake”. Nisam imao priliku da ih upoznam, ali sam o njima čuo samo reči hvale. Komšije su ih lepo prihvatile. U njihovoj kući je i jedan sused sa kojim mnogi imaju probleme, živi na spratu iznad pevačice, čak se ni on zasada nije žalio - priča stariji gospodin.

Nedaleko od Gocinog i Rašinog novog doma je i auto-perionica u koju često svraćaju.

- Ona doveze automobil, a Raša je sa njom na mestu suvozača. Operu auto, pa produže dalje, nema ovde nešto puno zadržavanja. Uživo mi ne deluje kao na televiziji, dosta je prirodnija i nema puno šminke na licu. To sam odmah zapazio, kao i činjenicu da se retko pojavljuje bez supruga - rekao je svoje viđenje za "Scenu" radnik perionice.