Celebrity News

ZGADILA FANOVE: Britni Spirs se pohvalila kako vežba, ali ljudima je nešto drugo UPALO U OČI

ZGADILA FANOVE: Britni Spirs se pohvalila kako vežba, ali ljudima je nešto drugo UPALO U OČI

Britni Spirs ima novi hobi! Pevačica u poslednje vreme sa fanovima neumorno deli savete i iskustva, a tema je - fitnes.

Kako su pisali strani mediji, Britni je nedavno napustila ustanovu za psihičko zdravlje u koju se sama prijavila jer nije mogla da se nosi sa bolešću oca Džejmija Spirsa. Od silnog stresa smršala je dva kilograma, a vreme je prekratila vežbanjem sa kojim je nastavila i nakon izlaska iz ustanove.

Pevačica je tako još jednom na Instagramu želela da se pohvali novom serijom vežbi koje je izvela u sklopu svog fitnes izazova.

- Odradila sam 40 minuta na traci za trčanje i 20 minuta na podu - napisala je Britni i dodala kako je to velika stvar za nju jer je donedavno mrzela traku za trčanje. Iako se potrudila da objasni koje vežbe bira i kako ih radi, fanovima nije promaklo da se na samom početku videa izvinjava što ne nosi šminku. Upravo je to postalo predmet ozbiljne rasprave.

- Izgleda kao da nije skinula šminku s lica već deset godina - komentarisao je jedan od njenih pratilaca izazvavši pravi rat među obožavaocima. Dok su jedni stali u obranu Britni, drugi su se pridružili tvrdnjama da lice bez šminke ne izgleda ovako.

"Počinjem da mislim da su joj očni kapci tetovirani","Sinoćnja šminka se svejedno smatra šminkom", složili su se mnogi fanovo, a vežbanje Briti Spirs još je jednom palo u drugi plan.