Celebrity News

Povratak dive: Selin Dion nakon devet godina održala turneju u Evropi (video)

Autor: | 01/08/2017

Povratak dive: Selin Dion nakon devet godina održala turneju u Evropi (video)

Nakon devet godina, najavljenom letnjom turnejom, Selin Dion (49) na velika se vrata vratila u koncertne dvorane širom Evrope. I dok je turneja otvorena nastupom u Kopenhagenu prošlog meseca, jedni od najiščekivanijih nastupa bili su jubilarni koncerti u Berlinu i Londonu.

Na ulazu u dvorane pomno su pregledavane torbe, a čuvari su detaljno proveravali i sadržaj kozmetičkih torbica pa i vrećica koje su se unosile u dvoranu, prenosi vecernji.hr. Vidno uzbuđena publika u glas je sa Selin pevala hitove poput "Alive“, "I Drove All Night“, "Because You Loved Me“ i "Pour que tu m'aimes encore“.

Објава коју дели John (@john.leninl) дана 31. Јул 2017. у 10:35 PDT

Selin je izvela i obrade pesama "Black and White“ (Michael Jackson) i "River Deep, Mountain High" (Ike i Tina Turner).

Još jednom se zahvalila pevačici Pink na pesmi "Recovering“, koju je napisala upravo za Kanađanku ne bi li joj pružila utehu kroz period oporavka nakon prošlogodišnjih gubitaka supruga Renea i brata Daniela od zloćudne bolesti.

Svi su zabrinuti za Selin Dion: Fotografisala se gola, pa izjavila da razgovara sa mrtvim suprugom (foto/video)

- Ovu pesmu posvećujem svima vama koji ste večeras ovde sa mnom i nadam da će vam doneti utehu koju je donela i meni - poručila je Selin na svojim evropskim koncertima.

Uz pratnju vrhunskog orkestra sastavljenog od pijanista, osam žičanih instrumenata i tri prateća vokala, pevačica se pobrinula da opravda status dive.