Celebrity News

OD SADA I GLUMICA: Aleksandra Prijović u novoj sezoni HIT SERIJE!

OD SADA I GLUMICA: Aleksandra Prijović u novoj sezoni HIT SERIJE!

Na nastavku hit serije "Ubice mog oca" uveliko se radi, a prvi kadrovi nove sezone snimljeni su prošlog meseca. Dobro poznatoj ekipi pridružila su se neka nova lica, a jedno od njih pravo je iznenađenje.

Reč je o pevačici Aleksandri Prijović.

Kako prenose domaći mediji, Aleksandra je već snimila svoje scene, a tumači ulogu pevačice po imenu Mia. Partnerka joj je bila glumica Milena Vasić, koja se u seriji vraća ulozi estradne umetnice Bibe.

Prijovićeva nije krila oduševljenje kada je dobila poziv da bude deo ekipe u četvrtoj sezoni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jul 20, 2019 at 3:03am PDT

- Bila sam oduševljena kad sam dobila poziv da glumim u seriji "Ubice mog oca". Pored toga što mi je velika čast da glumim sa našim čuvenim glumcima, moram priznati da mi je ovo bio i veliki izazov. Odlično sam se snašla, a o detaljima ne mogu da pričam još uvek. Jedva čekam da nova sezona počne sa emitovanjem - rekla je Aleksandra za "Blic".

Pevačicu ćemo gledati u dve epizode u četvrtoj sezoni, a kako se navodi, pomoć oko pripreme za ulogu pružila joj je kuma Jelisaveta Orašanin.

Podsećamo, brat Aleksandrinog muža Filipa, Stefan Živojinović, pevao je pesmu "U drugom životu" za jednu od prethodnih sezona "Ubica".