Celebrity News

Dea Đurđević okupila najmilije povodom ROĐENDANA: Voditeljka blistala i prvi put ponosno pokazala svoje OŽILJKE (foto/video)

Dea Đurđević okupila najmilije povodom ROĐENDANA: Voditeljka blistala i prvi put ponosno pokazala svoje OŽILJKE (foto/video)

Voditeljka Dea Đurđević sinoć je u jednom prestoničkom restoranu okupila porodicu, prijatelje i poznate povodom 27. rođendana.

Posle stravične saobraćajke koju je imala u februaru ove godine, hrabara i uvek nasmejana voditeljka rešila je da proslavi život i svoj dan.

Ni Deina majka, baš kao i slavljenica, nije skrivala radost kao ni svi gosti koji su došli da se provesele sa Deom, a među kojim su bili lekar Moma Jakovljević, Gordana Uzelac, brojne Deine kolege, kao i poznata lica sa političke scene, Damir Handanović, Dragan Ćirić, Mašan Lekić sa suprugom, Šako Polumenta i mnogi drugi.

Inače, Dea se uspešno oporavlja od nesreće kada je na nju kod bolnice "Dragiša Mišović" naleteo autobus i otkunuo joj ruku. Imala je do sada nekoliko veoma teških operacija i još je čeka dug oporavak. Dea je pre nekoliko dana skinula zavoje sa noge odakle su joj tokom operacija koje je imala za brži oporavak presadili nerve u povređenu ruku, kako bi uspeli da vrate njenu pokretljivost.

- Kada si na ivici da sve izgubiš, mnogo više ceniš ono što imaš. Cenim svoju ruku, bez obzira na sve. Svako treba da voli svoje ožiljke. Toliko je ljudi na ovom svetu koji ih imaju i nose ih sa ponosom, zašto ne bih i ja? Rekli su mi da mogu laserski da ih uklonim, ali zaista ne vidim potrebu za tim. Važno je jedino da je sve funkcionalno. Najveći ožiljak imam na butini, sa koje su mi skidali kožu, ali će za nekoliko meseci nestati. Ostali će ostati ceo život. Ovi na rukama su veliki, ali mi ne smetaju. Moji ožiljci su simboli moje pobede - rekla je nedavno slavljenica kojoj se svi dive.

Kako je bilo na voditeljkinoj zabavi pogledajte na sledećoj strani: